A,  ego,  fjoller,  PURE NICENESS,  snaksnak,  Status

Danny Kool-drømme, mangel på staveplade og ostetilbud.

Så gik uge 32. Jeg fik en del arbejde fra hånden, da jeg i denne uge skal på forlænget weekend i det norske, men en del hyggeligheder blev det også til.
Idag står den også på en dejlig afslappet dag af slagsen. Jeg skal nemlig planlægge de sidste Kristianssand-planer med min rejsemakker, men først nupper vi en tur i Zoo og dernæst et smut på AaB stadion. Og de lover 23 grader all day, så mon ikke det bliver godt? Jeg tror det. Men mere om det, end anden gang. Her får I sidste uges glimt.

Mine dage gik med at jeg:

.. fik flashback til Hamburg-turen, da Kit startede vores date ud med at servere en iskold Astra.
… men trods vores intentioner om, at bestille og planlægge ferie nåede vi aldrig dertil. Hyggesnakken, vinen, bøf bearnaisen og især youtube en for stor tidsrøver. Eller. Vi blev hvertfald for fulde, sang, spiste og holdt dansk-skod-rap youtubemarthon i stedet. Alt for skægt og hyggeligt.
.. Været i Kunsthal Nord, og fundet den fineste ‘børne-kunst’ kvadrat. 
.. Fundet ud af man kan følge Danny Kool på snapchat. Havde det været 1999, var jeg død af lykke.
.. delt meget vigtigt tilbuds-tip.
.. haft dejligt venindebesøg fra Århus. 
.. Været pænt meget i tvivl om hvordan man staver til “værse’go” i en sen aften time, da en borger uddelte kanelsnegle til personalekontoret. Ok, er faktisk stadig ikke sikker. 
.. Fået fornøjelsen af gratis teater – de er altså gode, de smukke unge mennesker. 
.. Nydt aftenskaffe på venindes skønne altan. Jeg vil også have en! Med view, tak. Og plads til en daybed.

.. Nydt godt af, at kollega smadrede flaske i køleskabet og har købt mig en ny. Den anden havde blot en sjat, og selvom jeg noget nær en million gange sagde, det var ligemeget, mødte jeg op til denne.
.. Introduceret “hjemmerørt hønsesalat med stegt svin på toppen” til min kæreste, på en af favorit cafeerne. Den ér bare en klassiker.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *