fest fest fest,  mere af det,  snygge

Sommersøndag i september.

Igår var det absolut ikke at mærke, at vi er halvvejs gennem september. 
De første timer, blev brugt i luksuriøse omgivelser, hvor min kærestes kusine skulle fejres. Det er mange år siden, jeg har været til en dåbsfest i min familie, så det var et hyggeligt gensyn med traditionen. Bordet flød med lækker mad, vin og ikke mindst røver-historier fra hele svigerfamiliens barndom, mens værtinden gik på charme-runde mellem gæsterne. 
Efterfølgende satte min kæreste og jeg kursen mod Blokhus. Her brugte vi et par timer på at gå hånd i hånd på stranden, samle skaller og fryde os over, at der klokken 18 var så varmt, at der stadig var folk i havet. På vejen hjem, blev der hentet mad, men da klokken slog 21.30 indså vi slik og sodavandlager var tomt. Men hvad gør en aftensgåtur med pokemonjagt indbygget, når der stadig er 14 grader? Ingenting, tværtimod. 
Jo, det der septembersommer, det må gerne fortsætte for min skyld.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *