brok,  voksenpoints

The Neverending Stoooory... Kan I huske de 7 poser lort jeg snakkede om i indlægget her i fredags, efter første del af mit oprydningsmarathon? Skrevet med skævende blikke mod tårnet af sorte sække, velvidende om jeg tog i Kunstmuseum lige om lidt, og derfor ikké fik smidt dem ud. Både derfor, og fordi den stod på job lørdag og barnedåb søndag – så det var decideret udelukket.
Well, det lykkes faktisk at komme af med dem. For min kæreste og jeg  var smarte og smed dem på forbrændingen, efter festen. Fedt ikke?  Så idag dag kom jeg hjem fra ham i eftermiddags til den pose-tomme stue, og gik i gang med næste projekt.


Og ja. Nu er kl. 18.04,og her står jeg så, efter 2. halvleg. Med 1,5 sorte sække og yderligere tre poser. Som også skal på losseren.. 

.. Får man ikke en medalje eller sådan noget for den slags indsats?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *