A,  ferie,  Feriedagbog,  snygge

Feriedagbog, Hamburg dag 1:

Kl 10.03 satte vi os i et tog med kursen mod Hamborg. Vi er slet ikke morgenmennesker, men A’s stærke kande kaffe fik os heldigvis igennem den tidlige start.
Kl 16.30 stod vi på hovedebanegården. Vi havde kun en lille detour, fordi vi snakker for meget, og ikke ser hvor vi går.
Kl 18.10 var bagagen smidt på hotellet. Vi slentrede efterfølgende rundt i byens gader på jagt efter lidt stemning, lidt shopping og en omgang frokost. 
18.57 satte vi tænderne i turens første måltid. Vi er latterligt glade for tysk mad, og dette var ikke nogen ringe begyndelse.
20.12 var vi i fuld gang med, at udforske byen. Vi var spændte på, hvor meget vi kunne huske og genkende. Vejret var stadig latterligt lækkert, og vi nød at slentre rundt.
21.15 var vi blevet en smule tørstige. Sådan kan det gå. Vi valgte, at starte aftenen på samme spisested, som vi sluttede vores ferie for 3 år siden. 
21.37 kom maden på bordet. Vi valgte samme retter som sidst. Vanedyr, nostalgikere eller mega lækker mad? Det ved ingen. Stemning var stadig i top på stedet, og vi blev endnu engang betjent af tjeneren med det majestætiske overskæg. 
23.04 var vores tørst ikke stillet, så vi valgte endnu en genganger af et værtshus, og bestilte en lille vin. Det var så dejlig en start på ferien, og klokken viste 01.34 før vi fandt hjem til hotellet og vires seng. 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *