A,  frihed,  nice

Har du planer i aften?Hvis ikke kan jeg varmt anbefale en tur på Studenterhuset. I aften er nemlig sidste aften, Aalborg Studenterrevy spiller, og den kan jeg bestemt anbefale.
For at være ærlig, kendte jeg ikke konceptet. Jeg faldt faktisk bare over facebookopslaget ved et tilfælde, og fik lyst til at invitere min kæreste med. Havde nemlig tænkt, at tage ham et smut med på café, men det her fristede pludselig mere og han var heldigvis klar. Og godt, vi gjorde det, for vi blev ikke skuffede. Det var simpelthen så skægt, velspillet og velsunget – utroligt hvad fire amatør-skuespillere og et dygtigt liveband kan hive op af hatten. Det er alle pengene værd.

Så har du ingen planer i aften, er ideen hermed videregivet. Vi vender hvertfald tilbage næste år.

God onsdag til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *