A,  antivoksen,  fjoller,  nørd

En klam, kold hånd der slap sit greb.


I torsdags tog jeg foreskud på uhyggelighederne, med en lille Halloween-tapas. Vi havde aftalt at vi skulle nørdehygge (dvs. han bygger mini-båd og jeg maler i malebøger), og jeg tænkte at lidt spiselig spookyness ville matche hyggelighederne.
De fleste ingredienser havde jeg i mit basiskøkken, og en pakke cocktailpølser, en pakke kyllinge-bites, lidt bland-selvslik og en pose dipmix vælter ikke ligefrem budgettet. Og pynten fik jeg med 50% i Rema – den 10’er var godt givet ud.

Den uhyggelige suprice blev heldigvis taget godt imod – jeg beordrede herren til at sætte en film på i sit soveværelse, mens jeg hurtigt snuppede hans to halvmakabre-hakkebrætter, splattede dem ind i ketchup og stearinlys, placerede godterne fra mine medbragte poser og blandede den syregrønne saft op. Og så skulle der hygge. Filmvalget faldt på “A nightmare before Christmas” og selvom det er en god håndfuld dage siden, går jeg stadig og nynner “this is Halloween”.
Alt i alt en ret så stor succes – især fordi, han formår at værdsætte noget så simpelt, som stegt kylling med øjne af oliven, som den helt store kulinariske oplevelse.

Har I haft lidt Halloweenuhygge ind over ugen?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *