afslapning,  fjoller,  Griskhed,  snaksnak,  Status

Lidt om narko, flotte komplimenter og røde bøffer.

Så gik vi ind i november. Som jeg berettede om igår, har denne uge bla. stået på en miniferie ala “Jylland rundt” med min kæreste. Men udover at glæde mig til den tur, fik jeg også nået en masse andet op til afgang. 


Ugen gik bla. med at jeg fik:

.. Inviteret søde K til kaffe.
.. og bøffer!
.. Fået en af de bedste komplimenter i flere år. At jeg skulle have fællestræk med Emma Watson, er vist noget, kun en meget sød mor kan se – og min kæreste, som erklærede sig enig. Pyt så med, at det vist ikke er helt sandt.

.. Fået glæde af “de riges bord” på job – personalemøde-rester er ikke at kimse ad.

.. Sat tænderne i det møreste kød til dato. Oksemørbrad er åbenbart alligevel endnu mere smørblødt, end den sædvanlige striploin – prisen er selvfølgelig også derefter, men er du gal, det var godt. 
… Bragt frokost ud til venindebesøg, og fået forsinkede fødselsdagsgaver. Vi har godt nok ses 3 gange siden jeg fyldte år, men det er jo lige med at huske det hele – og hvad bedre overraskelse er det ikke, at få en gave en ganske almindelig mandag? 
.. Planlagt KBH-tur under dynerne med min søde mand og peanuts. 

.. Og booket værelse dertil.
.. Stjålet et fagblad på job, og fået hyggeligt visit af veninde der skulle bruge det i sit projekt.

.. Gaflet mig årets første snitter – dem af marcipan er meget bedre end dem af narko. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *