Uncategorized

En uholdbar åbenbaring – noget om hængepartier

Nogle gang får jeg en åbenbaring. Ikke noget imponerende på Jesus-måden, men med noget af det som min mor vil påstå, at jeg er blevet forsøgt lært cirka tusinde gange. Denne gang handler det, at få lidt styr på sine hængepartier. Altså noget af, som gør livet lidt besværligt, men som man lever med og negligere, da man ikke lige gider at sætte sig ind i, hvordan man får det løst.

Fx:

 Har jeg idag modtaget en ny pick-up til min pladespil. Det tog 4 minutter at bestille den, og under 10 at få den sat til. Det tog mig kun et år, at komme til konklusionen, at det nok var på tide. 

Levede jeg med cirka 2 velfungerende stikkontakter i min lejlighed, da jeg ikke lige fik sørget for nogen, som kunne fixe det for mig.

Har jeg engang måtte undvære min ovn i over et år, da jeg ikke lige fik ringet efter varmemesteren. Da jeg endelig fik det gjort, blev problemet løst på under 10 minutter. 

Håndtaget til toiletdøren i mit hjem var kun knækket i cirka 5 år, før jeg fik ringet efter en, som skruede et nyt i på cirka 5 
minutter. 

For hvor er det dejligt, når man får tingene gjort. De gange, hvor jeg rent faktisk får udrettet noget, som jeg bilder mig selv ind sagtens kan vente. For det kan de jo også – i teorien i hvert fald.
Jeg læste engang et indlæg, om noget ala dette, hos Nana – den slags gør mig rolig. At vide, at andre ægte voksne også kan være lidt med på den vogn.
Lige nu er det største hængeparti vist de sidste 4 flyttekasser, oprydning af fryser og noget med, at få min computer sat rigtigt op. Så tror jeg vil forstætte, mens jeg stadig har åbenbaringen i frisk erindring. Dens slags har det nemlig med, at falme – og så står jeg tilbage, hvor jeg startede. Jeg er uduelig på det punkt. 

 – K

2 Comments

 • Henny

  Hvor kan man piske sig selv over sådan nogle hængepartier. Tilsvarende må et gevaldigt klap på skulderen være på sin plads, når man har fået dem ordnet. Apropos ingenting, så bor jeg i et stort hængeparti. Jeg tror, jeg venter på, at kommunen griber ind. Det må den da gøre på et tidspunkt. Om det så bliver til vores fordel, se det er en helt anden sag …

 • Jeanette Henriksen

  Det der med hængepartier tror jeg de fleste kender til..
  Det er bare alti noget man lige burde få gjort, det stopper jo aldrig..
  Men følelsen efter man får gjort en ting der har ventet længe, den er jo fantastisk..
  Så det er jo næsten værd at vente på ikk?? ha ha

  Knus <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *