A,  anbefaling

Lørdagstip til de madglade.
Friskpresset Elstar-most, vildt-paté, gruyer-oste, ramsløg-dip og et utal af tapernader, chokolader og slagterdelikatesser forkælede mine smagsløg igår. Trods utallige besøg i Aalborgs kulturmetropol ‘Nordkraft’, var det mit første møde med stedets månedlige fødevarermarked, men ikke det sidste.
Rigtig hyggeligt, uformelt og lækkert arrangement, som varmt kan anbefales.

Så bor du i nærheden, er madglad og har tid den første lørdag i måneden, synes jeg bestemt det er et visit værd. Det er ganske gratis og man kan tilmed stikke op i KunsthalNord på 1. sal til fri kunstudstilling, kigge ind i Teatercafeen til en forestilling, eller få en kop fairtraidekaffe i Den Grønne Cafe til billige penge, hvis man vil have fuldt udbytte af husets mange muligheder.

De fornøjelser måtte jeg selv springe over denne gang, da der ventede mig en aftenvagt forude. Men jeg synes hvertfald ikke min 16-23 vagt føltes ligeså “weeekend-berøvende”, efter en dejlig eftermiddag i Kedelhallen med min kæreste, lækker mad og god stemning.
Så snupper jeg resten en anden gang.


God søndag til jer!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *