hurra,  Hyggeligheder,  sponsoreret

Fridagesglimt


Jeg har været med vores forældre på planteskole. Fik handlet lidt frø, og lagt planer for hvordan årets altanhave skal se ud. Dejligt endelig, at være hjemme når det er forår.


Derudover har jeg bagt verdens grimmeste kage. Aldrig har jeg kendt mage til uduligehed – men i det mindste smagte den nogenlunde okay. Mon ikke Odense Marcinpan og Lahme kommunikation havde lidt højere forventinger, da de indbød os til kagekonkurrence? Men den er lyserød og dét må tælle til vores (min) fordel.


Forkælet er jeg også blevet. Min helt egen pokemon go plus! Tænk, at legetøj kan vække så stor lykke hos så gammel en kone.


Min mor lavede bøffer i folie til mig lørdag aften. Det er mindst tusinde år siden sidst – meget undervurderet ret, hvis man spørger mig. 


Jeg har ærget mig over, at jeg ingen have har – var i et splitsekund villig til, at give min vestre arm for et magnoliatræ. 


Endnu engang fik jeg bekræftet, at jeg er komplet taltentløs og utålmodig, når det kommer til håndarbejde. Vores mor er tilgengæld genial og havde lavet er smukt håndklæde til min samling.

 – K

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *