fjoller,  snaksnak

Hun tog til rivegilde

Nogle gange er det bare som, at jeg ikke rigtig lærer det. Altså, hvor rasende jeg bliver, når jeg tvinger mig selv ud i shoppingsituationer. Jeg bliver bare aldrig sådan en ægte shoppe-dame der valser rundt på tårnhøje stilletter med favnen fuld af poser, mens jeg bilder mig selv ind, at jeg oser lidt af Carrie Bradshaw. 

Jeg gjorde et forsøg i sidste uge, i håb om, at jeg muligvis havde fået en ny personlighed. Jeg trængte ualmindelig meget til nyt tøj, og der er bare et eller andet over at se tingene live engang i mellem. Jeg var ikke imponeret, og det var faktisk ikke det værd. Så her er en lille liste til mig selv, til næste gang at skulle få gode ideer. 

– Du hader fremmede mennesker
– Badetøj lugter forfærdeligt i hele afdelingen
– Folk går langsomt, og stopper konstant op uden varsel
– Du skal stå i kø
– Andre vil muligvis tale til dig
– Er det virkelig et godt tilbud?
– Du panikkøber muligvis en masse ubrugeligt bras
– Klaustrofobi er et must
Håber jeg har lært lidt. I det mindste at Rivegilde ikke ligefrem kan betragtes som, at starte blidt ud. 

 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *