fjoller

Liste over strøtanke-mylder:


Frisk fra abehjernen:


Bødestraf til:

– Alle der siger “bedler”, fremfor “billeder”.
– Dem der sætter tyggegummi fast på bussæderne på rute 12.
– Vejrguderne for at love regn på Sct. Hans aften. I har 24 timer til at fortryde, go!

Må jeg leve med:

– At jeg aldrig blev en smoothiepige, jeg troede da jeg var 19, efter 7 år med ubrugt blender. Det lød bare så godt, viste sig dog at være ligeså røvsygt som almen frugt.
– At jeg kan høre min overbo urinere, somom han gjorde det i en metalspand foran min øregang.
– At jeg i år alene har brugt over 250 kr. på bibloteksbøder.

Gudskelov, er jeg tilgengæld ikke:

– Karseklippet.
– Gift med hverken Bubber eller B.S.
– Vegetar.
– Kamphunde-ejer.

Tak til:

– Kit, for at være ekstra-nøglebærer og skaffe mig indgang ved midnatstid, efter jeg glemte nøgle på job i aftenvagt.
– Flødeboller med Cafe lattesmag.
– Århus Volume festival for at genteste iskold rosévin – meget meget bedre, end husket.
– Føtex, for altid at købe alt for stort ind, så jeg kan score rabat. 4 Comments

 • Min Servicehund

  Regn i morgen.. neeeeeeej
  er også glad for jeg ikke er gift med nogle af de herre (eller på anden måde ser dem dagligt)
  Får knopper når folk betegner en gruppe/type/race af hunde som kamphund, de kun kamphund hvis de trænet til dette (hvilket er ulovligt) og kan som udgangspunkt være alle racer. Så ja politikerne giver mig knopper (også af det)
  Elsker den slags sidste dato tilbud… brugsen er også god til det.

 • A + K = ♥

  Haha, håber ikke knopperne klør for meget. Sagen er dog, at jeg er ikke fan af nogensomhelst former kæledyr, så kunne ligeså nemt at skrevet hesteejer, kanariefugleejer eller katteejer – kamphunde var såmænd et rent tilfælde. Modsat min kæreste, der ikke kan passere et eneste dyr, uden at overfalde det med klapperi 😀 Jeg elsker dem i naturen og i Zoo tilgengæld. Det er jo blot smag og behag 🙂

  Og ja – sidstedato-bud er det fedeste, modsat regnvejr og Bubber og BS 😀

 • Min Servicehund

  Smag og behag enig…. men tvivler på du nogensinde har mødt kamphund ejer med kamphund… så jo de klør ret meget da det ord skaber utryghed hos folk, skøre love fra politiker og dårlig retssikkerhed for os med hund…. Derfor ser jeg der gerne udryddet i ikke korekte sammenhæng…. på den anden side er jeg også meget glad for du ikke a rangere ulovlige hunde kampe ?
  hund, hest, kanariefugl m.m. ejer give Ingen knopper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *