fjoller

Et tiltrængt kompliment..
.. er dem du får, kl. 10 om morgenen i Fakta, med tømmermænd fra gårsdagens 8 timers druktur, nul sminke og tandpasta på sove-tanktoppen. 

Åbenbart.

Mig: “Og en pakke panodiler, tak”
Ung kassedreng: “Zapp eller almindelige?”
Mig: “Uh, hvad er forskellen? Jeg tror det her er den 6. pakke panodiler jeg køber, siden jeg flyttede hjemmefra, og nu er jeg snart 30. Jeg har dem kun til tømmermænd eller tandpine.”
Ham: “Nå.. Snart 30? Du ligner sgu ellers en på 20”.
Mig: “Haha, Det er sgu alligevel noget af et kompliment at få, når man lige er vågnet og har gammel-dame tømmermænd. Tak! Og øh, jeg tror bare, jeg prøver de almindelige så”


Pyt om knægten nok bare er godt opdraget, sad med et “ny i job”-skilt og formentlig var 16, og synes damer på 20, er gamle. Jeg smilede sgu alligevel lidt ekstra, da jeg svingede mine snart 7 år ældre tømmermændsskinker ud af døren. Labber det i mig, gør jeg!

4 Comments

  • Skalotteløg

    Zapp virker hurtigere, men holder virkningen i kortere tid, som jeg har forstået det. Så det kommer nok an på, hvad formålet er. Til tømmermænd ville jeg nok vælge Zapp, men da jeg fx skulle smertelindres døgnet rundt efter fødslen, skulle det være alm. Panodil (da der eller ville være nogle “huller”, hvis jeg skulle overholde daglig max dosis)

    Og du ser brandgodt ud!

  • Line

    Nej, Zapp virker hurtigere, fordi der er tilsat et stof, der gør, at tabletten opløses hurtigere i mavesækken og derfor optages hurtigere. Virkningstiden er den samme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *