A,  yum

Er du street?
Lidt langsom i optrækket har jeg været, men i lørdags fik jeg endelig besøgt Aalborgs ‘nye’ Streetfood marked. 
Og jeg kan allerede sige nu, det langt fra bliver sidste gang. Udbudet er stort og selvom jeg satte tænderne i fire ovenstående retter, var der sååå meget mere der fristede. Friterede kroketter med pulled duck og Ugoods omelet-durums står på listen til næste visit. 
Og det er ikke kun maden hitter; omgivelserne er også i top. Masser af luft og plads. Og trods grafitti og parkbænke, er der dog ikke meget gadeplan over det, da hallen er placeret i de smukke omgivelser ved Lystbådhavnen, og med høj sol på, er det umuligt ikke at være fan. 
Tænker allerede, det er oplagt at planlægge at stikke der forbi, efter madpakke til en tur i Vestre Fjordpark eller på Egholm – både færgen og friluften ligger nemlig kun en kilomteter derfra. 

Hvad med dig? Har du været forbi? 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *