A,  anbefaling

Laktosefrie lækkerier.
Selvom jeg (som del af en laktose-overfølsom familie), er ganske stor fan af den plantebaserede is, der figurere på markedet, vil jeg lige her på bloggen lige slå et slag for Wauw is. 
En fantastisk og kofløde-baseret is uden laktose. 

Men også en is, der indtil for nylig har været lidt bøvlet at få fat på for en midtbys-aalborggenser. Især på cykel i 25 grader. 
For trods Meny står på forhandlerlisten, har jeg kørt forgæves et par gange, og måtte erkende det nok ikke blot var udsolgt. 

Men nu hvor solen dukkede op her i juni, sendte jeg lige Meny i Arkaden en forespørgsel på, om de ville få det i deres sortiment her i sommer, ligesom i deres afdeling i Skalborg? Og vips, modtog jeg en mail om at, de var glade for, jeg havde opdaget fejlen i deres varebestilling, og at de “ville sørge for, at det var at finde i butikken”. Temmelig uventet servicetiltag på et spørgsmål, men meget fornemt, for så er jeg fri for at bruge Spar i Vestbyen, som min nærmeste pusher. 

Så nu er tippet videregivet til jer der også kunne have glæde af en ægte flødeis i varmen. At den, udover det smager skønt, hverken er sødet med sukker eller noget kunstigt aspartam-gøgl og er produceret med ægte vanilje og kvali-choko er jo blot fryns. 
Den fåes i øvrigt i både chokolade og vanilje, og jeg siger go for begge to.

God fornøjelse. 

– A

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *