Anne,  fjoller,  snaksnak

Jeg undrer mig over:.. Hvorfor i alverden Lange-Jan med lakridssmag, kunne udgå fra dansk supermarkeds slikafdeling uden gadeprotester?

.. Hvem der egentlig var stylist på Cartoons, dengang i 90’erne? Og om vedkommende nogensinde har fået job igen?

.. Om ordet “sutteklud”, er på toplisten over klammeste ord? Det lyder jo egentlig helt og aldeles ulækkert.

.. Hvad chancerne er for, at rødvinstænder kommer på mode?

.. Hvormange, der har døbt sit barn “Kastanje” siden det kom på navnelisten?

.. Om jeg er den eneste, der først i den her uge fandt ud af at Paula Larrain ikké er en mand, der hedder Paul Allarian? Fordi jeg kun har hørt navnet fra TV’et i fælles-alrummet, når jeg står i køknet på job, og aldrig ser nyhederne selv? Viste sig, da jeg så hørte et gammelt afsnit Mads & Monopolet, at det åbenbart var en damestemme, der begyndte at tale, da vedkommende var introduceret. Der kan man bare se. Flot, Anne. 

.. Hvormange babybells jeg égentlig kunne spise, hvis de var i en tag-selv buffet? 

.. Om ‘Fedtmule & Søn’-soundtracket nogensinde forlader min hjerne igen, efter jeg sang den som godnatsang for min kæreste i torsdags?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *