dagens humør,  snaksnak

Lige nu


Jeg sidder i mine forældres sofa. Jeg har inhaleret hjembagt brød med ost, danskvand og en skræmmende mængde kaffe. På tv’et kører der ‘kender du typen’ og jeg overvejer at gå ud og glo i ‘slikskuffen’, – det kunne være, at der er et eller andet uundværligt deri. Dette er trods alt min weekend. Jeg har hele huset for mig selv, da den eneste beboer, som er hjemme, sover lur på en anden etage. Total afslapning for mig. Det er bare noget andet, at stene tv og dovne, når man ikke er hjemme, og kan se både rod og vasketøj, som kigger bebrejdende på een.
Sidste uge bestod af cirka 42 timers arbejde og en enkelt lyndate. Den slags voksenuger skal der også være plads til, hvor dynevask, støvsugning, job, møder, cykelreparation og madpakker er i højsædet. 
Denne uge består heldigvis af en hel del hyggeligheder – som idag hos vores forældre, kaffeplaner med A og en mikro-kæresteferie i verdens fineste sommerhus. Den slags uger, hvor det sværeste valg består i, hvad vi skal spise på fredag, hvilken kop jeg skal drikke kaffe af og om jeg skal købe mælkesnitter eller lakrids. Og så kun 16 timers arbejde. Så kan jeg ikke andet end at føle mig en smule heldig. Det er jo ikke alle voksne, som har muligheden for, at arbejde deltid, og nyde den frihed der følger med. 

Min telefon vibrer i konstant – den lille E og jeg er ved at planlægge vores ferie. Næste måned smutter vi til Hamborg, og jeg glæder mig til at vise hende byen. 
Tror jeg vil glo i gamle indlæg, for inspiration – vi har jo faktisk været der et par gange sidste år. 

 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *