snaksnak

Måske gør det ikke noget

Måske gør det ikke noget, at det stormer. At weekend er noget, der først tilkommer mig søndag klokken 23. Måske er det egentlig helt okay, at jeg næsten igen søvn har fået, og mit hår er så spaltet, at jeg frygter folk ikke længere vil side ved siden af mig i bussen. Tænk, hvis det hele egentlig går hen og  bliver nogenlunde okay – sådan på det overordnede generelle plan. Hvis jeg nu ikke bliver forkølet, selvom jeg har glemt mit halstørklæde, og jeg kommer på et eller andet billigt aftensmad, som jeg lige kan hente på min vej. Så tror jeg sgu ikke, at jeg vil bede om mere idag. For A er lige på trapperne, jeg skal have cafe-morgenmad og Aalborg er vanvittig flot på sådan en blæsende lørdag.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *