nørd,  snaksnak,  tilbageblik

For 3 år siden..

For 3 år siden gik jeg rundt og gjorde store øjne. Jeg kunne slet ikke forstå mit held. 
A og jeg var på vores sædvanlige efterårsferie. Denne gang havde vi købt en deal til ‘London’ – hvilket betød at vi var endt på et lille hyggeligt hotel ude i Watford. Lidt af en togtur fra The Eye, Oxford Street og alt det andet, vi egentlig havde sat næsen op efter. Det kunne man selvfølgelig have valgt at se lidt skævt på – eller så kunne man have kastet en masse penge og transporttid efter det. Vi valgte dog en anden løsning. Vi brugte meget af vores tid på at feriere i Watford. Det endte med at blive en ualmindelig magisk tur – og det skyldes The Making Of Harry Potter. De har nemlig beliggenhed i Watford. Vi havde egentlig skudt en hvid pil efter sådan et besøg. Vores budget var skrabet – og vi troede ikke, at vi ville komme til at bo 200 meter fra ‘Harry Potter’-bussen kørte afsted.   
Så fik vi travlt. Vi skulle købe billetter online, skaffe en printer og har lavet vores planer om. Det kunne selvfølgelig også snildt lade sig gøre, da hotelpersonalet var ganske hjælpsomt. Så da vi sad og nød vores ankomst-øl gik planlægning igang – og allerede på dag nummer 2 satte vi kurs mod Harry Potter Studios. 


Selvom billederne er tage med et elendigt telefonkamera, i dunkel belysning, kan jeg stadig se det hele klart for mig. Det er en af de minder der har brændt sig godt fast. Tror ikke jeg har set en ‘Harry Potter’-film med min kæreste en eneste gang siden uden, at pointere hvad jeg har set i virkeligheden fra filmen – og jeg har stået i storsalen. Sådan helt ægte og i virkeligheden. Sikken en oplevelse. 
Da vi stod i køen på vej ind kunne vi heller ikke forstå, at vi så meget som havde overvejet, at springe denne herlighed over.

Jeg går stadig rundt med den krøllede billet i min tegnebog. Selvom den er mølædt og der er en hund på. Den slags er jeg ellers ikke til, men Fang præsterer alligevel at nå igennem nåleøjet. 
Jeg må tilbage igen engang. Skal bare lige have tid, råd og lejlighed, men sådan er det vel med alting. Prioriteringer frem for alt. 

 – K

Har du lyst til at se resten af indlægget med de dårlige billeder, så klik her

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *