antivoksen,  Hyggeligheder,  K,  snaksnak

Weekend

Min weekend har i denne omgang været præget af procenter og dejligt selskab. Det er sjældent, at jeg sådan går ud og fulder mig efterhånden. Ikke, at der ikke bliver drukket vin til maden, en fredagsøl og den slags, men denne weekend fik den lidt mere allan end vanligt.

IMG_0647.JPG

Fredag var en klassisk værthus-tur med min ven. Vi mødes jævnligt og vender verdens situationen over en øl eller to – det er altid en fornøjelse, og vi har efterhånden 15 års venskab bag os. Min mandeven valgte dog, at gøre os selskab de sidste par timer, hvilket endte med at være ganske festligt, selvom der gik lidt drengesnak i den.

IMG_0652.JPG

Lørdag havde jeg glædet mig til på et mærkbart niveau. Den fine A og jeg går jo ikke længere ud 3 aftner om ugen, for bøje armen, te os tosset og lytte til Backstreet boys. Nu kræver det lidt mere koordination og planlægning. Til gengæld har vi en del flere kontanter at gøre godt med, hvilket også er ganske rart. Så der var lagt op til tusinde timers hygge i det bedste selskab.

IMG_0661

Det betød, at vi startede aftnen med en flaske vin og en masse pinligt musik, hos A. Næste stop på vores tourplan var Sørensen – som A også nævnte i sit tidligere indlæg. Kæmpe fornøjelse med mere vin og en helt genial ostetallerken. Sidste stop blev Bistro V, hvor vi sluttede aftenen med cocktail og mere sladder. Den slags får vi åbenbart aldrig nok af, uanset hvor mange timer vi lægger i projektet.

IMG_0679

Søndag krævede det lidt ekstra for mig, for at komme ud af starthullerne. Jeg kan altså godt mærke, at jeg er på gale side af de 30 år. Det betyder dog ikke, at jeg er blevet for gammel til hverken brikcacao eller dårlige serier med dåselatter – og den slags hjælper jo rent faktisk på de der tømmermænd.

Nu skal jeg bare lade op, og klare voksenlivets kedeligheder og så er jeg klar til en 40-timers arbejdsuge fra onsdag af – og det er jo også en måde, at bruge sin påske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *