A,  dagens humør,  festfestfest,  Uncategorized

Højde forvirring, bland-selv slik og baconlykke.

Så har vi snart påske. Min uge herop til er fløjet afsted, og jeg har brugt meget af tiden inde i byen og nydt det gode vejr, når jeg ikke har været på arbejde. Det er det gode ved, at være deltidsansat og arbejde aften – solen er din. Så det lune vejr er blevet udnyttet (og mastercardet, host) – jeg har nemlig både været til foredrag på Radison, forårsjakke-shoppet med min kæreste, været på bar med K, spist brunch med E og visiteret Meat til onsdagsvin og røde bøffer. Det holder bare, med solskin.

Billederne fra ugen, får I her, hvor I kan se fraklip i stort og småt, når jeg bla. fik:

… spist dejlig brunch med lillesøster E inden job. Ministeriet forstår virkelig at kæle for detaljen i hver ret. Perfekt bacon!

.. været +1 til Ulrik Wilbeck foredrag, og været godt underholdt. Og vildt forvirret over, at manden ikke er 160, men nærmere 182 høj. Synes han ser SÅ lille ud i kredsen af topsvedende kvindelige spillere. Åbenbart ret gennemsnitlig. Og mægtig sød.

.. nydt forårs-himlen.

.. været inviteret fint ud af min søde mand.

.. fået den godeste værtindegave af K,

.. til vores ventede tøseaften. Fantastisk hyggelig og sjov aften, der startede hos mig, fortsatte på restaurant og endte på Bistro V til lækre, stærke drinks. Det må vi gøre noget mere.

.. fundet bånd hos en af de yngre borgere, jeg kommer hos, og haft “skateboard”-sangen på hjernen.

.. repareret tømmermænd med min mand og mayo.

.. igen været i undertal på job, og måtte vende tilbage til “kl 15 eftermiddagskage”-stykket kl 18.30, som en god opkvikker før aftensmad kl. 20.

.. været i store kvaler, da der skulle vælges oste til dessert-tallerknen på Sørensen. Alle sammen frister jo! Generelt et rigtig lækkert og hyggeligt sted, vi begge er enige om at genbesøge.

.. blevet søndagsforkælet hos Lille E og blevet trakteret til op over begge næsebord.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *