A,  dagens humør,  gaver,  heldig

Overraskelser

I min opvækst har vi altid været meget priviligerede hvad angår gavegiveri.

Vi har også før berørt emnet, faktisk lige her  og her, fordi folk netop ofte misforstår forholdet til denne uhæmmede forkælelsestrang. Det handler nemlig ikke om gavens værdi eller om at købe hinandens kærlighed, tværtimod.

Både lillesøster E og K, samt vores kærester, får ofte en ting ud af det blå. Ikke fordi vi mangler, eller fordi de har Kongens mønt, men fordi vi ikke kan lade være. Akkurat ligesom at vi selv ofte tager guf med til kaffen, ser en creme der lige passer ind i vores fars skab, eller en lækker fairtraide juice, vores mor skal smage.

Denne tendens af lusket gaveregn, har endnu engang stået for skud, og i både stort og småt, har mine forældre nok engang fundet deres gavmilde side frem, af flere omgange.

De sidste par gange jeg har været i deres selskab er der på magisk vis sneget sig en lille (eller stor) ting ind, og jeg vil derfor vise det frem.

I de sidste par måneders løb, har jeg fået følgende foræringer, der alle rammer lige i hjertet.

… en flaske vin fra far, for stærke arme, til at bære sofa. Skægabens, naturligvis, ikke mine!

.. en fantastisk smuk cardigan på 70%, der røg op af hatten, ved et tilfældigt besøg i forrige uge. Vores mor havde købt en til sig selv, tog hjem, fortrød og tog ud næste dag og købte en til mig også.

.. en forårs-snerle da vi inviterede dem på søndagskaffe i juni, der nu blomstre uhæmmet.

.. rester af hjemmebagte flutes fra grillmaden til hygge på deres terasse, som blev brugt til frokost i det lille hjem.

.. en hvidgulds ring, der dukkede op i arve-rodet og fars families restesmykker, som kun jeg kunne passe, så jeg måtte få den. Ingen ved hvem den oprindeligt tilhøre, men det er ligemeget, den er smuk og passer perfekt.

.. en pose kaffe, kiks, ost og knækbrød, som far havde stykket sammen, så der er “lidt hyggeligt” til lageret.

Hvad med jer, er I også forkælede af jeres yndlings folk? I så fald, hvad har du så fået for nylig?

No Comments

 • Piskeriset

  Elsker selv at give gaver, så det kan jeg godt sætte mig ind i. Har dog også lært, at nogle af mine venner kan stresse over det, så jeg prøver at begrænse det lidt 😉

  • venterpaavin

   Haha, det har K også oplevet, men det er jo slet ikke fordi, man påregner at få gaver igen 😀 Bare de er ligeså søde som de plejer, så er man glad – gaverne gives jo bare fordi man ikke kan lade være ?
   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *