hverdag,  job,  snaksnak

Hverdagen kalder

2h5ibmw

Så har klokken slået hverdag, og jeg skal møde på job klokken 15. Jeg har haft ferie siden den 10. august, og det har været skønt. Jeg er dog ikke vant til så lange ferier, så jeg er en smule spændt på at komme tilbage. Både fordi jeg er bange for, at jeg har glemt alt  og alle – men også fordi jeg formentlig møder ind til alverdens omstrukturering. Så det bliver spændende – og med det mener jeg selvfølgelig skræmmende. Jeg er ikke så god til ufrivillig usikkerhed, men det er der vist få der egentlig er?
Heldigvis burde det hele ende godt, jeg skal bare væbne mig med tålmodighed.

Så nu vil jeg nyde min friformiddag med tusinde liter kaffe og musik. A har sat en form for nostalgi-lavine igang. Hun har sendt mig alverdens gamle hits på sms, så jeg har travlt med at gennemsøge internettet. Det utroligt, hvad man pludselig kan huske, når man først kommer igang.  Musik kan gøre underværker for humøret.

Håber I får god onsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *