K,  kender i det,  snaksnak

Fridage med snue i (forhåbentlig)

Jeg vågnede til lyden af en fastnet telefon der kimede. Det gjorde mig en smule i tvivl om, hvem jeg var og hvad årti vi egentlig var i. Jeg er i forvejen super ulogisk, lige når jeg vågner, men min ‘jeg tror jeg er ved at blive syg’-tilstand hjalp ikke på sagen. Lyden fra telefonen kunne jeg dog konstatere kom fra en af de andre lejligheder i min opgang. Kan ikke mindes at have hørt den før, til trods for at have boet her, sammen med noget nær de samme naboer, siden 2006.

Nå, men jeg har fri helt indtil onsdag klokken 15, og jeg har lovet mig selv at slappe af. 100% af. Ingen aftaler, planer, pligter eller lignende må foregå. Jeg har skrantet længe, men har ikke haft tid og mulighed for, at kunne slappe nok af til, at kunne være/blive rigtig syg. Måske lyder det dumt? Måske kender du det? Men jeg kan først rigtig være syg, så jeg (forhåbentlig) kan blive rigtig rask, når jeg slapper ordentlig af. De sidste uger har været fyldt med alt fra hverdag til ferie til fødselsdagsfester, men nu er tiden inde fri og fred. Og forhåbentlig et par ægte sygedage, så jeg kan slippe hovedpinen, den ømme hals, den trætte krop og de varme kinder.

Så jeg har fundet dynen og dragefutterne frem. Nu er mit største dilemma bare hvad jeg skal se, og om det skal foregå på sofaen eller i min seng. Har du et godt bud? Jeg overvejer Beverly Hills, hvis det stadig lægger på TV2 og ellers er der jo altid Seinfeld eller Gilmore Girls.

Nu vil jeg i hvertfald sætte en kande kaffe over, mens koncentrerer mig om, at slappe af og lade snuen erobrere min krop.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *