A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  gaver,  Uncategorized

Bobler, gavefest og banankage under dynen.

Så er der kun to dage til, jeg fylder år.

Det må betyde at: 1) Det Hogwarts brev har at komme temmelig meget snart – kvote 2 er helt ok! Og 2) At september er på retur.

Synes den måned er gået vildt, vildt hurtigt – særligt de sidste 10 dage, som har været pakket helt op med ferieforberedelser, London, job og fejring x 2.

K fyldte jo år fredag, som mundede ud i en vildt hyggelig tøseaften, der allerede dagen efter blev fulgt op med en familiefødselsdag. Vi holder altid fælles fødselsdag – det er klart det hyggeligste og når der kun er (4 år og) fem dage mellem os, er det oplagt at udnytte.

Så selvom jeg gemmer mandagens London billeder til vores rejsedagbogs-indlæg, får I stadig hvad resten af ugen gemte på, efter hjemkomst til det danske.

Min uge gik med at jeg fik:

.. fik varmet op til jul med julekalender hos Lille E og givet Londongave. Brødrende Mortensens Jul har altså formidable sange.

.. lavet aftenvagtsmadpakke der matchede gråvejret.

.. delt rejsegave ud til min søde mand. Klamt surt slik, vaniljenutella og hunde er hans yndlingsting – ikke lige mine.

.. været på North kunstmesse. Fedt initativ med location i år, nemlig Musikkens hus’ pakeringskælder. Total råt og med god akkustik til livemusikken.

.. fået præ-gave af min kæreste der ikke helt kunne vente. Men der vanker mere på onsdag, siger han – tosse! Tog hul på den efter en gåtur i smuk kulde, i selskab med kage og dyne. Perfekt!

.. fået skønne tapas hos K og godt med bobler. Så hyggelig og sjov en aften.

.. blandet slik!

.. fejret hjemkomst fra London, via mexcimad.

.. fået et utal af lækre gaver af familien, som jeg lige må få pralet med, i et andet indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *