Uncategorized

Feriedagbog: London, 2. dag.

Dag 2 i det engelske, startede godt ud. Vi har mod alle odds sovet fantastisk skønt, og har faktisk helt svært ved at ryste søvnen ud af øjnene (og hjernen). Heldigvis finder vi ud af, at det ramponerede fællestoilet, udover blålilla pornobelysning og kunstige blomster, også byder på iskoldt vand i rørene. Udelukkende. Og så var vi ligesom vågne! Klar til en tur med undergrund, hvor vi straks efter at vi steg ud, fik øje på et Pret. Bingo – morgenmad og kaffe!

Dagens udflugtsmål nummer 1, lå heldigvis lige rundt om hjørnet, og i det nu meget begrænsede drypvejr, begav vi os mod Naturhistorisk Museum. En kæmpe oplevelse, som vi varmt anbefaler! Vi rundede af med endnu en koffeinbombe i cafeen, hvorefter vi igen vendte næsen videre.

Tilfældet ville, at vi i søgen på et oplagt “hop on and of”-busstoppested til senere, endte overfor Hydepark. Og nu hvor solen skinnede igen, kunne vi ikke dy os for en lille tur derinde, før vi gik på frokostjagt. Der er bare så flot og det vækkede minde fra folkeskoleture derover.

Vi endte lidt tilfældigt på den sødeste libanesiske restaurant ved en 15-16 tiden , hvor menukortet vrimlede med fristelser. Klog af skade fra gårsdagens orgie, begrænsede vi os dog lidt, og resultatet var lækkert og lige tilpas. Passende lå der desuden en Zara Home ved siden af, som vi lige måtte gå igennem – særligt finurlige stearinlys og fine viskestykker lokkede – resten var mere Lene Bjerre lookalikes, så vi kom tomhændet derfra.

Så efter lidt kiggeri, vendte vi næsen mod den sidste turistattraktion for idag. Bussen! At vi så ikke havde købt et pas på nettet eller i diverse ticketshops, troede vi ikke var et problem. Både i Hamborg og Paris, kan man blot betale i bussen, men åbenbart ikke her. Tilgengæld kan man komme langt for smil (og en lettere konfliktsky chauffør) og således fik vi 1-1,5 times skøn bustur ganske gratis. Vi var ved at dø af grin og forventede konstant, at blive sat af, men næh nej – vi var blinde passagere, ganske lovligt.

Ikke en aften slutter dog uden lidt ekstern shopping, så før vi hoppede hjem, røg der lidt gaver i kurven, to-go mad og noget guf til værelseshyggen. Endnu en herlig og begivenhedsrig dag var ovre, og under dynerne, mellem slik og sladder, begyndte vi så småt at lægge slagplan for morgendagen,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *