anbefaling,  hverdag,  mere af det,  snaksnak

Noget om at vente i vindueskarmen, tre x slik, bananasplit og kage af træ.

Mandag. Grå himmel, og med handletur, madpakkefixeri (til mig selv altså), bagning og dertil aftenvagt forude.

Det lyder som en ærgelig kliché, men idag er det faktum. Men modsat klicheen om ‘røvsyg mandag’, er det egentlig også fint, med en slå-hjernen-fra-ugestart, med 2 x tøsebesøg fra KBH og en torsdags veninde date i vente, allerede. Det har jeg virkelig glædet mig til, og alene det giver mig benzin til tredje vagt i træk.

Sidste uge, var der nemlig også run på, og det har været hyggeligt, men et par timer uden andet selskab end Kasper Spez fra højtaleren, er faktisk også ganske ok. Dagene er fløjet afsted, og alle dage har jeg haft æren af dejligt selskab, både før alle aftenvagterne og på mine fridage.

Dertil kommer det, at det faktisk alle har været “ude”. Så bortset fra fredag aften og onsdag formiddag, har jeg ikke set hjemmets fire vægge i max et par vågne timer af gangen. Cafetur x 4, 1 x kaffebar, en tur til “Spil dansk” lyttelounge, Julelys tænding ved Salling ink. Peter A.G koncert, barndomshjembesøg, en tur i Nordkraft og et par timer på livsstilsmesse i Gigantium, blev det til – jo, det har været fantastisk!

Begge mine favoritsøstre, veninde og baby, mine forældre og 1,5 kærestedag er blevet til, samt en solohyggedag ude i byen, af den gode slags. Elsker at tage en dag ud af kalenderen og snuse rundt i byen, tage til kultur-events, i zoo eller på biblo selv. Det sker ikke så tit, fordi jeg altid er så heldig, at falde i hyggelige aftaler, men når det gør, nyder jeg det.

Fraklipsrullen bevidner hvertfald om, en del fornøjelse, og meget lidt hjemmeliv, og det har været skønt. Så klarer jeg lige lidt huslighed idag.

Billedstormen får I her, så I kan se at ugen rigtig nok har budt på, at jeg:

… medbragte banana-split og hyggede hos de gamle. K var der også, og vi forfattede derfor dette fact-indlæg i løbet af aftenen. Kvalitetstid af den bedste slags.

.. brugte min ‘solohygge-‘dag på en times gåtur i Sohngaardsholms parken, tilfældigt mødte E til en sladder, hvorefter jeg kiggede op til alternativ scenekunst på Nordkraft, og dernæst brugte to timer til “Lytte lounge” på biblo. Vildt fedt koncept, og noget, som jeg gerne tager til igen.

.. blev forkælet på job til Bagedysten.

.. var på formiddagskaffe-hunt med yndlingsveninde og yndlings babyfødder.

.. var dateklar før tid, efter formiddagsjob og sad klar til afhentning kl. 13.30, før messe-besøg, lystænding i midtbyen og cafetur. Dejlig kærestedag!

… haft en ægte heldags-date med lillesøster E, og sladret til den store guldmedalje.

.. spist den vanlige natmad, som jeg altid gør. Har dog spist denne version i tre måneder tror jeg, og bliver aldrig træt af den kombi. Min kæreste synes gudskelov vanen er sød, fremfor grotesk. Siger han da i hvertfald.

.. haft søndagssnolder med, da jeg ved en kollega har sidste uge, før en lang rejsetur.

.. fået perfekt avocado på Penny med K.

.. endelig så Valerian, som heldigvis var lige i øjet til en gang fredagsslik.

Hvad med dig? Var din uge god?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *