anbefaling,  juleri,  ønsker,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Så blev det søndag igen, og solen skinner. Det kunne næsten ikke være meget finere.
Dagens tip skal man måske være en smule juletosset for, at kunne se fidusen i? Tippet går nemlig på Julehjælp. Der findes et utal af organisasioner derude, og vi er glad for at kunne give lidt ekstra i den søde tid, som venter. Nogle år har det været Mødre Hjælpen, Blindes Jul eller nogle af de lokale unger, som har fået en skilling i forbindelse med en indsamling, andre år er det forgået på en lidt anden måde.

Nemlig via ‘Julehjælp’ på facebook.
“Julehjælp har til formål at hjælpe familier, der har det økonomisk svært, med julegaver til deres børn. Gaverne er primært godt, men brugt legetøj.”, som de selv skriver på deres side. På det overstående billede er der købt lidt juleknas ind til en familie, og så ønskede et barn sig lidt LEGO, som der tilfældigvis var i overskud hos K. Det er så hyggeligt, at gå på jagt i gemmerne, og give noget væk, som andre vil sætte pris på – og mon ikke jer med børn har endnu mere af den slags liggende?

Der er i hvertfald rig mulighed for, at browse de forskellige ønskelister derinde. Så kan det jo være, at man kommer i tanke om noget, som ligger og samler støv et sted i hjemmet. Ellers er man vist ganske velkommen til, at gribe til lommerne, hvis man da er til den slags. I hvertfald et tip fra os til jer, som trænger til at få sorteret ud, og kan lide lege nisse fra tid til anden.

God søndag!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *