A,  anbefaling,  brok,  dagens humør

Verden ville blive et bedre sted..

Hvis:

Nogle gav mig en usynlighedskappe og en tidsvender. Eller bare en husalf.

– Folk stoppede med at sige “mums”, for det går lige i min fnidder-hjerne. Er det bare mig? Brrh! Og nej – “mumsfilibaba”, er ikké bedre. Det trækker ligesom bare pinen i langdrag.

– En anden end mig, folder kaffefiltret. Har ikke tal på, hvor mange gange, jeg får kaffegrums i kanden.

– Mennesker, der omtaler sig selv i tredje person nonstop, holder en pause med det. “Så så man lige Marianne her snuble på vej til postkassen, hvad tænker I? Foran den lækre nabo! Bum for en bommert, hva’, Marianne?”

– Man solge medvind på dåse.

– At fri-frugt ordningen på job, også inkluderede skumfidus-jordbærene.

– At man, nu hvor Buffaloes er tilbage på hylderne, inkluderede knæbeskytterer i æsken.

– Ikke kun jeg, tager op på bibloteket og støtter dette genbrugs-arrangement, der hjælper børn i julen. Har gjort det siden det kom for et par år siden – også på SU, for her kan alle være med. Jeg plejer at suse i genbrugsbutikker for brugte skatte, eller kigge i Føtex legetøjsafdeling, når der er 25% (som i denne weekend), samt købe lidt juleknas, for så at pakke hele molevitten ind i Disneypapir, og aflevere næste gang jeg kommer forbi. Det er så nemt og lige til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *