A,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig

Espressotrøfler, team kirsebærsauce og late night kloning.

Så entreere vi sidste ‘fulde november uge’, før julemåneden indtræffer. Glæder I Jer, eller hvad er status?

Vi tyvstartede lidt igår i barndomshjemmet – akkurat som vi gør hvert år, allerhelst 1. adventssøndag, men ellers bare i en weekend, hvor vi alle kan.

Vi har nemlig tradition for, lige at snuppe hele julemiddagen en enkelt gang før det hele går løs – bare for at tjekke, om vi nu stadig kan lide det. Man ved jo ikke, om vi er blevet paleo-cool, sovsehadske eller griseallergiske, vel? Heldigvis gik både steg og risalamandé gennem testen med bravour, og vi er så klar til d. 24. Godt(!) vi lige fik dét på det rene.

Udover start-juleri, bød ugen på lækker brunch, et par aftenvagter, besøg fra Århus, visit af søde K, julemarked og kunst med Skægaben, venindehygge og to dejlige dates med lille E. Så kan man ikke bede om mere.

Også den kommende byder på lidt af samme skuffe – juleskuffen altså. K og jeg skal hvertfald ud og shoppe overraskelser, søndag skal jeg til julemarkede i Blokhus med svigerfamilien og onsdag står den på kalenderpakke-indpakning med E og mor. Glæder mig til alt sammen!

Men nu er det forrige uge, der bliver rystet ud af ærmet – ta da da!

Billederullen får I her, hvor I kan se hvorledes at jeg:

.. havde den dejligste fredag aften med Lille E, og som altid fortsatte vi lige på snapchat da jeg kom hjem ved midnatstid og hele dagen efter blev der både sendt lidt i msn og i fællessms, optil, at vi skulle ses søndag aften. Typisk os. Vi havde jo faktisk lige set hinanden tirsdag, men altså..

.. der havde vi jo også mundene fulde, kan I nok se. Shit, rösti med gedeost, er godt.

.. mørnet min elskede Louise Kragh ring. Øv!

.. fået update på venindeliv og drukket eftermiddagskaffe til kl. 19.

.. spist espressotrøfler med K og talt om alt og ingenting.

.. og nogle halvtørre romkugler på job. Pyt. Kage er kage.

.. fået alternativt ostebord hos veninde – fuck altså, ostehaps holder!

.. klonet mit slidte “aftenvagts-mig selv”, efter en travl vagt og gaflet lakridser på kontoret. Vores mor mener, jeg burde springe ud som hvid tallerkenneger.

… varmet op til en gåtur i Østerådal før aftenvagt, med rigelig bacon og godt selskab på Vi2.

.. grint over “bjørnelim” til åben værkstedsdag i håndværkerhuset. Vil jeg overhoved vide, hvad det er?

.. fyldt kirsebærsauce til randen.

.. hjemmehygget efter at have været til rundvisning på Kunsten i Kurt Trampedach’s udstilling, som jeg var til åbningsfest på, og var fan af. Og vi var ikke de eneste – eventet var helt booket, og det var fedt, at få sat en fin sløjfe på den første del af arrangementet.

2 Comments

 • Lene

  Hvor er det helt vildt hvad du når i løbet af en uge. Jeg er ganske imponeret. Og rent praktisk så tænker jeg tit på hvordan dit arbejdsliv er organiseret, hvor mange timer, du arbejder om ugen, om det altid er aftenvagter osv.

  • venterpaavin

   Det er altid 15-23 aftenvagter, 3 styk pr. uge, med undtagelse af en formiddagstjans, der så kun er på 4 timer – arbejder dermed ca. 25 timer 🙂 I perioder 28.

   Prioritere frihed meget højt, så det er helt overlagt 😀
   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *