jeg glæder mig,  Lige NU,  snaksnak

Lige nu #3

– hører jeg: ‘Banalt’ med Revoltage.

– spiser jeg: Ikke noget. Jeg har lige sat kaffen over, og før den er drukket er der ikke appetit til den slags.

– ser jeg:  Seinfeld. Ligesom jeg har gjort tusinde gange før. Har lige afsluttet Will & Grace, og tror jeg begynder på New Girl inden længe.

– iklæder jeg mig: Blødt tøj. Efter en selskabelig weekend er det dejlig med nul makeup og behagelig tøj.

– glæder jeg mig til: En december hvor hele kabalen går op. Føler mig så heldig.

– ærger jeg mig over: At jeg ikke er mere huslig. Mit hjem er ramponeret, og jeg må nu bruge min fantastiske fridag på, at få nogenlunde styr på det. Det er noget med, at det er nemmere at holde rent end at gøre rent.

– skræmmer det mig: At nogle mennekser ikke føler et socialt ansvar.

– griner jeg over: Min kollegaer. Vi var ude fredag, og det er længe siden at jeg har grint så højt og længe af fuldstændig ligegyldige fjollerier. Det er kvalitetstid for mig.

– værdsætter jeg: De mennesker, som jeg omgiver mig med. Det er som om, at de har valgt at overraske mig positivt, på skift, de sidste måneder.

– mindes jeg: Hvor ubekymret jeg egentlig kan gå og være, når det hele klapper.

– begynder jeg: At pakke kalendergaver ind. Det er så meget lige om lidt, og jeg har reelt svært ved at vente. Det er den bedste tid på året.

One Comment

  • Tine

    Det lyder rart og overskueligt – på trods af oprydning og rengøring. Jeg har også en halv fridag herhjemme, og det føles godt at være i bund med vasketøjet efter min studietur. Og hvor er det rart, at du har gode mennesker i dit liv – det har jeg heldigvis også. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *