A,  dagens humør,  Hilsen Suresen,  lækkerier

Juleslik-stop, vente-kage og tilbud fra benknuseren.

Glædeligt nytår! Kom I godt ind i 2019, med alle fingre og de fleste hjerneceller i behold?

Ligesom med forrige uges mandagsindlæg, er vi endt på endnu en forskydelse pga. helligdag – eller rettere, pga. et nytårsindlæg, som er en fast tradition her på domænet. Fik du læst med på det igår? Ellers så kan du klikke her! (om ikke andet for at se på GIF’en af Mr. Big – jeg smelter hvér gang. Hvem er dog på team Adian?)

Men for nu at runde året af på ordentlig vis, får I naturligvis forrige uges fraklip – med jul, efterveer derfra, hygge med gode folk og nogle aftenvagter der trak tænder ud; godt man har gode kollegaer og selvironi, ellers var der lang vej hjem!

Dagene i uge 52 gik med at jeg:

.. fik fejret jul med 16 af jordens dejligste mennesker – var hel euroforisk efter en succesfuld kokkeri i køknet (i al beskedenhed, er jeg temmelig god til at lave sovs), og fik således kun taget dette billede ved en 21.30 tiden fra selve aftenen.

.. og denne rystede version af “Disneys Juleshow”-kagen – skulle jo lige se den med Rip, Rap og Rup i mens.

.. været medbringer af postej’er til årets julefrokost på mors side af familien, og benyttede mig af skilteløsningen. Virkelig en hyggelig fest – og grønlangkålen var som altid det, jeg spiste mig klammo-mæt i. Yum!

.. lagt på langs med Skægaben og set actionfilm.

.. været på café med søde K og shoppet lidt i silende lørdagsregn. Så nu er vores far’s fødselsdagsgave på plads til d. 9., og det er jo dejligt.

.. scoret wannabee giganuggets til en 10’er pr. styk i Føtex.

.. grint igenigen af det her.

.. bevaret illutionen om en rolig vagt, da dette billede blev knipset omkring kl. 16. Tog en bid, og så var stilheden før storm ovre. Så den var på hold til kl. 20 derfra. Hvor den blev spist over vasken, før næste ryk. God, dygtig ventekage!

.. gået tur med veninde i barndomsbyen – så pænt et vintervejr altså.

.. hørt man ikke skal fortsætte den usunde stime med juleguf, og skiftede til almen Katjes.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *