A,  anbefaling,  antivoksen,  dagens humør

To søde scoringer, Se & Hør manden og et blodbad.

Så kom frosten til Aalborg, og mandag morgen starter rimbelagt ud – det virker altid koldere ved morgenstund, synes jeg – koldere end sen aften, som igår hvor jeg som altid cyklede de 5 kilometer hjem fra aftenvagt, i stjerneklart mørke.

Heldigvis har jeg fri de næste par dage, og starter derfor min uge ud med at besøge vores søde forældre. Og nu hvor jeg bliver hentet direkte ved døren af den kære pops, allerede om få timer, må jeg hellere medbringe lidt til kaffen, tænker jeg.

Ellers byder ugen også på andre gode ting – både teaterhygge, Olsenbanden foredrag med søde E, kaffedates og velsagtens et par cafébesøg.

Men nu til den forrige uge, som netop er stukket af fra os. Den var nemlig også temmelig skøn, og med gang i den på jobfronten.

Dagene gik med at jeg fik:

.. venindesladret over “alt godt fra skabene”.

.. købt en dressing, med karakter-angivelse. Det er da bedre end et nøglehul!

.. været til absolut hyggelig kusine-fejring; det er altid dejligt med en masse damer, kaffe og snak.

.. fundet en Se og Hør mand, der indeholder “det hele” jf. sidste punkt. Sikke evner!

.. haft ondt af Skægaben og jeg, fordi vi kun skulle ses ordentligt søndag i denne uge til brunch, og købte derfor kage til os på vej hjem fra aftenvagt. Godt man har 7-11!

.. været på skøn dametur med K til lækker mad og topskørt teater – man fik noget for ‘pengene’, kan I tro. Tåkrummende, grænseoverskridende og sjovt på samle tid, må være kodeordene.

.. sværget til at blive bedre til mit arbejde via flødestuvet hvidkål i madpakken. Man bliver total zen!

.. holdt solohygge aften efter venindebesøg, da Skægaben havde planlagt drengehygge andetsteds. Så kunne jeg nemlig høre rædsom høj musik, aflevere bibliobøger, vaske tøj, bage og handle – og hente valgfri takeout til formålet. Alt voksen-hejsen, (som jeg igenigen havde udskudt), klares altid bedst med Revoltage i ørene.

.. og fredag aften efter aftenvagt, nydt det stikmodsatte scenarie. Afslapning med liggen i arm. Det holder også!

.. scoret kanelkage af den værdige slags.

.. og halvdelen af Skægabens resteslik, som vi delte igår, da jeg kom hyggemør hjem fra job. Ret så flinkt, at gemme rovet, synes jeg. En dobbelt scoring, om man vil.

Hvordan er din uge mon gået? Fortæl! Hård, god, spændende?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *