A,  K,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

90’er nostalgi! I alle dens former – bortset fra de genlancherede bøllehatte og buffaloes (dem må de unge, der ikke var tilstede, gerne opleve på ny, helt uden os).

Men med fødselsårene 86 og 90, har meget af vores barn- og ungdom foregået i 90’erne, og derfor er et tilbageblik altid skægt. Derfor præsentere vi hermed lidt tidsfordriv, i netop denne tidslomme. Vi håber, I vil lege med.

I den visuelle verden, er de nedenstående videoer med klip fra film, børne-fjernsyn, såvel som voksen-TV, sange mv., noget, som kan kun gøre os i godt humør.

Hvem husker ikke Thomas og Tim, Troldbjerget og Mandags Chancen? Kæft, det var fedt!

Vi var også store fans af al’ Astrid Lindgren, Barbieblade og Tekken 3, i den verden af idoler, der var i de tidlige år. Da vi så blev ældre, var Beverly, Buffy og Sabrina Skolens heks et hit.

Og snakker man idoler, må det audiotive nævnes. Og i den musiske afdeling, var vi vist på alt, der kunne synges højt med på. Vi taler Backstreet boys, Savage Garden, Ally McBeal-hits, Shaggy, SClub7, Popsie, Roxette, Helmig og mange andre – lige til vi faldt i den store hiphopgryde senere, hvor Clemens, Den Gale Pose, Hvid Sjoko og mange andre røg på anlægget.

(Savner du inspiration til en festlig har både Spotify og Youtube skræddersyede lister til formålet.)

I det gastronomiske hjørne, kører den søde Piskeriset, i denne måned 90’erne som månedens mad-benspænd på hendes madblog, og det er svært ikke at fristet til at holde 90’er fest med hende som kok. Minderne om bradepandepizza, drømmekage, lun pastasalat og blå isbjørn er bla. oppe at vende allerede, og februar er jo langt fra slut.

Sidst, har vi mindehjørnet, med kræs for kendere. For bla. har DR samlet denne oversigt over datidens digitale mødesteder her, som er rigtig sjov (vi var især glade for Jubii’s chat og debat og Lunarstorm), og Alt for damerne fixede en 90’er liste her i sommers, som vores far sendte, hvor særligt Spice Girl’s slikkepindende gav os akut flashback til sommereferien 97.

Det er nemme point, men det er altså nogle skægge links alligevel.

Vi håber I nød dagens tip – del endelig et 90’er minde eller to, i kommentarsporet, hvis I fik nogle minder frem på nethinden ⭐️.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *