A,  afslapning,  antivoksen,  der er altid noget at fejre

Kagebords-afsked, ørn i egen rede og voksen-peptalk.

Godmorgen. Var der nogle, der sagde mandag? Virkelig?

Jeg er ikke rigtig klar, synes jeg.

Jeg starter nemlig ugen ud med lidt huslige sysler og en 15-23 vagt, hvilket gør jeg har ondt af mig selv – selvom det vist ikke er særlig synd for mig, at jeg er voksen. Så er jeg ved at peptalke mig selv til at være topfresh på fornuft – pt. er det ikke med stor succes, men mon ikke det kommer, når kaffen er færdigbrygget?

Derefter kommer der nemlig nogle hyggelige dage, og dem glæder jeg mig til. Sparker fx tirsdag igang med tøsefrokost og Ternet Ninja i bio, og det forsøger jeg at have som pejlemærke, for ikke at give op på forhånd. Rygtet siger, den er vildt god – har du mon set den?

Som altid, skal vi dog runde de forrige 7 døgn af, her på bloggen. Sidste uge var en gang blandet landhandel – tøsehygge med et par veninder, søskendehygge x 2, begravelse og fejring, og alt der kommer ind i mellem. Og altså, kender du det, hvor den går hurtigt og langsomt på samme tid? Måske fordi min søvn altid f@&cker op, op til en dag som begravelsen her – ikke fordi sorgen er min, men netop fordi den er andres. Og vips, så gik det jo ganske fint, og så er en sådan dag også nået til ende. Så forrige mandag synes langt væk, og weekenden smuldrede mellem fingrene. Sådan føles det virkelig, når jeg gennemgår fotorullen denne gang – sært.

Dagene gik med, at jeg fik:

.. hygget mig afsindigt godt, med en god veninde – formiddagsbiograf efterfulgt af eftermiddagsvin, er aldrig en dårlig idé!

.. grint og grint oppe ved søde søster E. Godt, jeg allerede skal se det lille væsen i morgen igen!

.. venindehygget på Abbey, og fået briefing i liv, i selskab med vin og lækker mad.

.. tømt de sørgelige slikrester på job.

… nydt at fejre vores søde Moar, som heldigvis blev vældig glad for alle gaverne. Og vi blev vældig glade for, at hun havde lavet citronfromage!

.. sagt pænt farvel til Skægabens mormor, med gravkaffe med al’ hvad hjertet begærede af boller, kringle og småkager – hun mente nemlig, at tre ting til eftermiddagskaffen var minimum.

.. blevet mindet om Mathilda-filmen.

.. da en kollega havde bagt denne.

.. været ude i det skønne solskin! Åh, hvor er det dog lækkert.

.. erklæret kærlighed til grillkylling once again.

.. fundet forsvundet marcipanbrød. Det er hverdagsluksus med en sådan opdagelse!

.. afprøvet Ministeriets nye brunchretter med K – hver og en var fantastisk gode, det var vi helt enige om. Er du nær Aaller’n skal du klart give stedet et forsøg.

Hvad med dig? Hvordan har din uge været?

2 Comments

  • Donald

    Sikke mange dejlige billeder. Vandet, solen, ænderne og bådebroen var nok det, der vakte flest følelser, fordi jeg lå og hostede og nøs det meste af lørdagen og søndagen! Der må være en influenza variant, som jeg ikke var immun overfor. Men i dag var jeg ude igen og nød det smukke vejr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *