A,  dagens humør,  frihed,  jeg glæder mig

Marts-listen.

Så kom marts – på papiret, vel at mærke. For den skyfri himmel og forårsblomsterne har hvertfald været her i byen, en uge eller to allerede.

Jeg bliver glad helt ind i hjernebarken, af al det lys og lynen ned i jakken, det er helt åndssvagt. Føler, jeg næsten ikke kan vente til, at det snart bliver lunt nok, til at bosætte sig timevis i parken. Enten med en flaske papvin og gode venner, eller en paperback, iskaffe og i fred og ro. Og til duften af kul i luften, strømpebukseben, solnedgange på Blokhus strand, og en øl på stadion.

Men mens jeg venter på alt det ekstra sommerlige, er der dog masser af fantastisk dejlige marts-planer, som allerede er lagt ind i mellem al’ fornuftig voksenhejs (og skønne spontane fornøjelser), som jeg jo også render ind i, sidstnævnte temmelig meget mod min vilje. Oooog de planer, ja dem får I her.

Min marts skal bla. gå med at:

.. besøge og spise brunch med den dejligste veninde, når turen går til Århus d. 30.-31. Skægaben tager med, og vi to har desuden planer om både at udnytte AroS-årskortet, måske drikke lidt vin og tage en tur i RosenlundsTeateret.

.. drikke bobler og planlægge ferie på tirsdag, med de to dejligste søstre, aka. mine. London og Harry Potter Studios – here we come!

.. fejre K’s og min skønne venindes 33. år med cafehygge, gaver og sladder.

.. ud at spise og til “Beatels – Abbey Road” arrangement d. 21, med min mor – det er et kombineret foredrag og koncert, med bla. tidligere DR vært Peter Vium vil spille og fortælle. Dét glæder jeg mig til.

.. til BogCafe på Hasseris Biblo d. 26., med forårsbøger som tema. Og bogudsalg i Midtbyen, hvor jeg aldrig helt formår, at gå tomhændet fra.

.. til foredraget “Størst” starring Peter Ingemann, d. 7. i AKKC. Frygter dog lidt en overdosis af “onkelmorfar-humor” – for så dør jeg nemlig af skam, og Skægaben af grin. Og så skal de stakkels piccoliner fjerne hele to lig fra salen.

.. svinge forbi de gamle med nylavet koldskål og jordbær.

.. i teater nok engang, nemlig også i Aalborg Teater d. 16 med Lillesøster E. Vi skal se “Fyrtøjet”, vores fælles HC. Andersen favorit. Så cute!

.. op og flippe årskortet i Aalborg Zoo og hilse på baby-isbjørnen og alle de andre rødder.

.. drikke vin med K d. 18. Helst meget af det, mens vi synger meget højt og grimt. Det plejer ikké være et problem.

.. indtroducere Skægaben til Ministeriets nye menukort – hashbrown med smeltet halloumi, hakkede mandler og chilimayo, gav mig akut lyst til, at fri til tjeneren.

.. spille årets første slag minigolf, på ægte pensionistmanér. Det er så sindssygt sjovt, og gør man det i Hou, er det en oplagt grund til at stikke forbi Hals havn og æde stjerneskud. Bonus!

.. hygge med verdens bedste reserve niece og nevø, mens jeg drikker venindekaffe og snakker om alt og intet. Helst på ugentlig basis, ligesom vi plejer.

.. et smut på Kunsten med klubkortet i hånden, og se deres nyeste udstilling – gerne kombineret med en søndagsomvisning, hvis det kan passe ind. Det er altid så sjovt og spændende med kloge folk ved roret, og dialogen er så uhøjtidelig.

.. og hvad livet i marts nu ellers ender med, at byde på.

Hvad med dig; har du nogle planer for den kommende måned i ærmet?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *