anbefaling,  fjoller,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Denne uges tip viste jeg faktisk frem på vores story på Instagram i forrige uge. Jeg skulle lige teste den, før jeg besluttede om den var værd at anbefale.

Jeg taler om denne smukke ring – håndlavet med en rosakvqartz i. Den er købt på etsy og er ganske enkelt helt vidunderligt at se på. Jeg havde dog en svag mistanke om, jeg kunne ende med en grøn finger, når jeg tog den på – og jeg fik ret. Ikke med det første, men den grønne farve kom lige så stille snigende. Så medmindre du er til en smuk ring, og grønne fingre, vil jeg ikke decideret anbefale et køb.

Så denne uges tip bliver istedet: få fyldt noget luft i dækkende på din cykel. Jeg fik det gjort er i sidste uge, og er stadig vild af lykke over det. De første dage efter var jeg overbevist om, at min kondi havde taget en kvantespring i den gode retning. Jeg susede stolt afsted i både mod- og medvind – indtil jeg kom i tanke om det med de nypumpede dæk.

Så tip hermed videregivet.

God søndag til dig og dine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *