A,  afslapning,  bøger,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fattgdom

Søskendekærlighed, afhængighed og kringlefest.

Så fik vi kylt weekendstormen på porten, og mandag er på programmet – ink. sol, lys og væsentlig mindre risiko for at få en tagsten i hovedet.

Jeg sparker ugen igang med to fridage – idag med en tur på posthuset og en rødvinsbrandert og en gedin gang tøsehygge med K. Tirsdag bliver tømmermænd og veninde-cafétur. Det er ikke dumt, overhovedet. Og senere på ugen, vanker der også mor/datter-dag og andre dejlige sager, så det er ej heller spor værst.

Først skal forrige uge dog afrundes, og det gøres som altid med en billedstorm.

Mine 7 døgn gik bla. med at jeg:

.. spist mandagsbrunch med K og gået den dejligste solskinstur – ligetil vi blev overmodige. Halvvejs på kulturbroen der krydser Limfjorden tog højdeskrækkek til, og vi måtte grine hysterisk frygtlatter til vi var på sikker jord. Tøsedrenge!

.. været på tirsdags-gavetogt med lille E, som bla. introducerede mig for disse, da vi hvilede shoppefødderne. Og snakken gik, som altid. Pludselig var klokken så 16.30, og jeg måtte skynde mig hjem og fixe den lovede aftensmad, før Teatertur med Skægaben. Føtex’ slagterfrikadeller, mayo, rødkål og boller til en 5’er var heldigvis en godkendt menu.

.. prist mig lykkelig over at nogle gad lave min cykel, som ikke tog penge for det, og serverede the og kage for servicen.

.. leet over Rick, igenigen.

.. fisket efter kringleboom i Clickmix-posen.

.. og ligeledes gaflet saltlakridser, til venindekaffe efterfulgt af regnvejrsgåtur med barnevognen. Altid en fornøjelse.

.. taget i sjovt og hyggeligt lørdagsteater, også med lillesøster E. Begge søstre så jeg nemlig to gange hver i ugen.

.. torsdag bød nemlig på endnu mere brunchhygge med K. Mandag var tydeligvis længe siden.

.. spist alle femten af disse på under en uge, og tyet til at købe et ekslusivt minilager. Forsøger ellers, at holde mig til en kasse om ugen, og bestiller fire når den sidste er tom, til en ny måned. Oh well; Det er sgu en fråderen afhængighed, nu man skulle have sig en.

.. lørdagshygget hos de gamle og fået set Olsenbanden for første gang i årevis. De er stadigvæk så charmerende. Særligt Yvonne – hun er jo helt fantastisk. Hende og Benny er mine yndlings; har du en?

Hvad med dig og din uge? Hvordan er den gået?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *