A,  afslapning,  snaksnak,  voksenpoint

Idag.

Vågner jeg: 08.30 – har umiskendelig frygt for at sove over mig, når jeg skal noget.

Skal jeg bruge på: At have svigerfamilie til frokost – noget med brød fra Føtex bageren, godt med ost, frisk frugt, lun leverpostej og masser af kaffe.

Derefter står den på en 15-23 vagt på bostedet – Skægaben og jeg slår derfor et smut ned i favoritparken, til den vanlige fem kilometers gåtur i solskinnet inden, når gæsterne er retur.

Spiser jeg: Ovenstående gæstemåltid, og Skægabens bolognese m. rødbedesalat på madpak’, samt en stak knækbrød, æbler og to chokoladesnackbarer, jævnfør den pakkede pose til job. Og natmad i kategorien “hvad køleskabet gemte”. Muligvis sniger der sig også fødselsdagskage ind på job, hørte jeg en fugl synge om igår. Ikke dumt.

Lytter jeg til: Alberte, lige for tiden kører hun non stop – en ‘miljøskade’ hjemmefra barndomshjemmet.

Ifører jeg mig: Noget der kan klarer både job, og som ikke er for tarveligt til besøgshygge. En chiffon-bluse fra Vila, coated Vera Moda jeans og håret i en knold med leopard-scrunchie, er det blevet til. Ringene droppes og øreringene bliver i. Nikeskoene er sorte og med glitter (der skal være glimmer et eller andet sted).

Sover jeg: Nok omkring ved en 2 tiden – Skægaben har lovet højtlæsning, til når cyklen og jeg er hjemme omtrent kl. 23.30, og så skal der jo lige sladres +/- det løse.

Hvordan lyder din lørdag?

2 Comments

  • Tine

    Det lyder som en hyggelig lørdag, Anne. Jeg har haft en af de bedste lørdage længe – jeg har ENDELIG været et smut på Gjøl og besøge min familie, og da jeg tilbringer min fødselsdag i dag i et tog, blev jeg fejret i går med lækker kage, flæskesteg og masser af sovs. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *