fest fest fest,  fjoller,  fortællinger,  Idiot,  K,  kender du det,  Uncategorized

‘Jeg var fuld, da jeg gjorde det’..

.. svarede jeg en kollega. Hun spurgte til de flotte brændemærker og den fine knivskade, som lige nu pryder mine hænder. Det fik mig til at tænke på, hvor ofte det var en undskyldning den gang vi var unge og smukke. Eller hvad det måske ofte var en undskyldning for.

For nu om dage kan den slags tendere til, en antagelse, om en vild aften – selvom det vidst egentlig i højere grad vidner om klodsethed og ikke beruselse. Man burde selvfølgelig heller ikke efterstræbe sig den slags i min alder, men vi elsker de gamle historier fra vores unge dage. Er der nogle tilstede, som ikke kender os, er vi lige at falde over hinanden for at få lov at underholde.

Har I fx hørt om dengang:

.. hvor K kastede op i en lampeskærm? Hun var dog overbevist om, at det var en kurveskraldespand, da hun gik igang. Resultatet var dog det samme.

.. da vi erfarede, at mundskyl og vodka ikke udgør en lækker cocktail?

.. da A, i selvforsvar, bed en mand så hårdt i fingeren, at han var nødt til at tage hjem fra byen?

.. det viste sig at K fik superkræfter af gin? Det resulterede I, at hun insisterede på, at slæbe en ‘refleks-pæl’ med hjem. Den var høj og tung – om meget snavset, men hjem skulle den.

.. vi tog en lur i en park?

.. da vi takkede ja til gratis øl hos fremmede? – det var lidt en vane. Vi var fattige og tørstige. Og det viste sig, at de fremmede mænd boede i det mindste rum, hvor toilettet var i et lille bitte plastikskur i hjørnet, var vi knap så glade. Da vi indså hvor påvirkede de var og de insisterede på, at klatre op på ‘toilettet’ for at danse, gik vi igen.

.. hvor A smed bukserne og slentrede igennem et propfyld Jomfru Ane Gade? Hun fik en hel femmer for det.

.. da vi overnattede på Aarhus banegård, og kun skændtes lidt med vagten? fordi vi havde gemt os på aflåst område, for at få lov at sove i fred. Eller havde vi?

.. hvor K fik en tatovering i en ‘1. maj’-brandert?

.. A mistede sin ‘fuckfinger’-næsering og K nægtede at lede efter den i hendes opkast?

Nu er vi heldigvis (?) både klogere og kedeligere. Det ændre dog ikke på, hvor sjovt det har været – alt overstående og alle de historier, som ikke tåler dagens lys. Det er måske det historierne kan? Minde os om, at vi ikke altid har været så kedelige. At vi godt kan slappe lidt af og nyde fredage fyldt med arbejde eller sofatid – og voksenbranderter, hvor aftens vildeste indslag er et brandemærke, vin og skønssang til dårlig rap.

Håber I nyder jeres weekend – uanset hvad den indeholder!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *