drømme,  hverdag,  jeg glæder mig,  job

Hej søde søndag!

Hvor har du været længe ventet. Du betyder nemlig, at min weekend er lige rundt om hjørnet – og dét trænger jeg til. For, selvom kollagerne er dejlige og jobbet er godt, har denne uge været lang og sej. Og til trods for, jeg har forkælet mig selv med altantid, internetshopping og hjemmebagte boller har jeg stadig ventet dig med længsel. Det er muligvis udsigten til en uges fri der lokker lidt ekstra? Eller tanken om, at der er 2,5 kilo garn på vej fra England? Der er i hvertfald noget, som fortæller mig, at det bliver rigtig godt, når klokken slår 23 i aften.

Så er der nemlig kun et lille tirsdagskursus, før jeg har 7 fridage i streg. Se, det er noget jeg kan forstå. Krydser bare fingre for, at tiden den snegler sig præcis ligeså langsomt, på fridagene, som den har gjort i denne arbejdsuge. Det ville være den største gave.

Håber jeres weekend har været fuld af glæde, ro, fest og/eller solskin. Og at I vil nyde de resterende timer helt vildt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *