Uncategorized

April listen.

Et månedsskift betyder som altid en lille liste fra mig.

April startede ud igår, og allerede tegner det godt – den stod på lækker morgenmad, solskin og tøjkiggeri, efterfulgt af en dejlig, spontan aftensmadsdate hos sødeste K. Har nemlig en temmelig stor stak uventede feriedage at knalde af, og igår blev en af dem. Så den slags laven-ingenting-hyggeri, skal der nok ende med en del af, men det gør der jo altid i tilværelsen som livsnyder. Meeen lidt planlagt er også på programmet, og I får lov at læse mine her.

Jeg skal bla. bruge april på at:

.. spise frokost med Lille E og tøsehygge, netop idag. Jubii! Så hende ikke hele i sidste uge, og det kan mærkes!

.. tage i sommerhus et par dage d. 17-18., og håbe på vejret er til gåtur ved vandet ink. en flot abemand ved min side.

.. til ‘brunch og band’ med K og vores mor d. 6, i strikkecafeen Madsine. Rigtig damehygge og forhåbentlig med masser af kaffe.

.. besøge Aalborg Streetfood med gammel studieveninde, som vi begge er fan af. Det åbner for sæson i weekenden, og vi glæder mig til at se de nye køkner.

.. Se ‘Terkel i Knibe The Musical’ med søde E, i AKKC. På første række, du. Kæft, det glæder jeg mig til.

.. se den nye Sophia Kalkau udstilling på Kunsten. Måske kombineret med en rundvisning, hvis det lige spiller med jeg kan, når de er på programmet.

.. drikke årets første flaske vin på altanen. I sol, tak – høj sol! Og gerne med K.

.. se “Skygger” d. 30. på Det Hem’lige teater.

.. tage imod min mors opfordring til at svinge forbi barndomshjemmet til skipperlapsskovs, med Skægaben under armen.

.. til Rold og spille minigolf – både lørdag d. 13. OG med svigerfamilien d. 27. Skægaben tabte forrige år, og insistere på at vi skal have en “træningstur” først. Jeg ved jeg taber, og kommer mest for at få ostetallerken, så hey, alt er ok med mig.

.. til dejlig påskefrokost med alle mine favorit mennesker d. 21.

.. spise brunch med K. Flere gange! Vi har både Olivia, favoritten Ministeriet og den nye Fløs i spil. Mon vi når dem alle på en måned? Vi skal jo også pleje vores pinligt nære forhold til Abbey Road.

.. svinge årskortet fra Aalborg Zoo i Ree Park, der gælder til en gratis tur der også. Det er altid hyggeligt med en årlig udflugt dertil.

.. og dertil kommer der helt sikkert kaffebesøg med diverse veninder i stribevis, gåture i Østerådalen, koldskåls-fabrikering og naturligvis også aftenvagtsarbejde, at toppe op med.

Hvad er dine planer for april?

2 Comments

 • Monica

  uh alt det – bliver næsten forpustet… men dejlige ting alt sammen. Så kan man komme i forårsstemning!
  kan jeg mon læse ud af din omtale af kæresten at du er knap så stor fan af mandemoden med masser af skæg? jeg for min del fatter det ikke… men dem om det. og der er mange af dem…
  jeg har også dejlige ting i vente; venindehygge, restaurantbesøg, fødselsdag ved svigermor, påskefrokost med gode venner, sølvbryllup inkl golfsølvmatch, tur til Budapest. 🙂

  • venterpaavin

   Jeg er KÆMPE fan, han kaldes skægaben fordi han har et godt et af slagsen ? Og når han vover at trimme det bare lidt, bliver jeg personligt fornærmet.
   Lyder som nogle herlige planer – Budapest er så så så dejlig! Må næsten lige ind at læse mine egne dagbogsindlæg derfra ? Må helt sikkert tilbage en dag.
   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *