A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør

Kattejagt, kollegakærlighed og dejlige tøsedates x 4.

Nå for søren. Så røg den uge – og måned ikke mindst. Så idag siger vi april, og hele landets ‘onkel morfar-typer’ render rundt og forsøger at score prankpoints.

Mig? Jeg forsøger at strække søvnen ud af kroppen, efter en dejlig weekend i Århus, som forrige uge blandt andet bød på. Og ligger også og bliver helt lykkelig inde i boldten af, hvor mange søde folk, jeg omgiver mig med – sådan er det altid for mig, at lave ugeopsamling? Får I også sådan nogle anfald ind i mellem? Ala “godt, jeg er mig”! Det håber jeg, I gør.

I får naturligvis ugens glimt, serveret med solskin on the side.

Mine sidste marts dage gik med at jeg:

.. spist åndssvagt lækkert på Drudenfuss – det er bare en af Århus’ bedste madperler. Og vinen sparer de ej heller på.

.. endelig fik spottet vildlossen i Zoo. Troede sgu næsten, de bare havde smækket skiltet op, men torsdag – der var den sgu ude. Skægaben havde taget middagsfri, så det var prægtigt med en lille date før min aftenvagt.

.. forlænget gammel studievenindes ‘Frokostpause’ med en god håndfuld timer, og dermed en del arbejde på hjemmekontoret. Det var sgu bare lige så hyggeligt.

.. haft dejlig frokostgæst, hvor snakken ej heller kunne stoppe. Tror vi sagde farvel tre gange i opgangen, efterfulgt af liiidt mere talestrøm.

.. købt kage til besøg hos de gamle, hvor der blev delt god-bedring-med-ryggen-massagegave ud til vores far, kigget have, hygget og spist denne her fabelagtige forårsret. Dejlig dag!

.. hygget med veninde i Smilets by på Åland – det var en ‘ny’ til listen. Fantastisk hyggeligt med et catchup – hun skriver heldigvis hver gang hun er i Aalborg, så jeg ser hende altid en lille håndfuld gange om året.

.. forkælet mine søde kollegaer på job midt i ugen.

.. og fredag blevet mødt af samme intentioner, fra en af de andre. Man skal nødig gå ned på sukker.

.. svinget ARoS årskortet og pitstoppet i solen.

.. spist ostetallerken med K og sladret på livet løs, og fulgtes i slentretempo, hjem i mørket. Elsker at forår, gør det muligt.

.. endt søndag aften her. Trods et utal af cafe-måltider i Århus (også dem ink. fritter), var vi ikke for fine til take away.

Hvordan blev din marts sluttet af?

2 Comments

  • Pia Trans

    Åh ja, aprilsnar… Dem kunne vi altså godt skille os af med for min skyld. Sjældent rigtig sjove for andre end afsenderen, eller? Måske der bare er mig der en sur, gammel kone…
    Lyder ellers som en dejlig uge ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *