Uncategorized

Karneval i Aalborg, gode råd.

I anledningen af karneval, har Aalborg politi lavet en god, sympatisk liste med råd, som de mener, at den gængste deltager kunne have gavn af.

Men da vi begge har været trofaste karnevalsgængere i + 10 år, vil vi også gerne bidrage med tips, baseret på egne erfaringer.

Så her får du A + K’s karnevalsguide:

1) Drik og lav kostumer i en semibrandert, dagen før. Du er således meget positivt stemt, selvom resultatet er hæsligt – du kan nemlig ikke gøre noget ved det, fordi du er i dårlig tid.

2) Overnat på dit startsted. Så kan du vælte direkte i bad på skift med dine homies og drikke morgenøl i ventetiden.

3) Tag det med et smil. Uanset hvem der slikker dig på kinden, eller spilder en halv liter øl ned af ryggen på dig. Det er ikke ment på dén måde.

4) Husk solid morgenmad – æg, smooties, brød. Og evt. et par shots eller en ginsjus til at skylle øllene ned med.

5) … og apropros drikkevarer, kan det faktisk være en okay ide, at medbring vand på ruten. Også selvom de flinke englevagter plejer at dele noget ud.

6) Tag dine absolut grimmeste sko på, men lad det være nogle du kan holde ud at gå i. Og som tørre hurtigt, når du tisser på dem, 2 meter fra optoget “bag” en container (læs: åbenlyst for alle, sammen med fem andre)

7) Bag 50 pizzasnegle/pølsehorn til tre mennesker. Vi åd dem alle op hvert år. Som Optogs-kost, aftensmad og før-byen-natmad.

8) Få en lur og et bad mellem optog og Jomfru Ane gade. Max 3 timer. Start straks med øl, ved opvågning kl. 17.30.

9) Vælg en temasang – gerne noget uvedkommende og let. Så kan I skråle om kap i fælles ånd, når den sættes på. Vores har altid været ‘midsommersangen’ med Shubidua.

10) Læg panik og klaustrofobien hjemme, for dette bliver en hektisk dag omgivet af tusinde af mennesker i tæt, tæt folk.

Vi håber, du får en fantastisk dag/aften og drikker en øl for os, hvis du skal med – vi er nemlig nogle gamle tanter, der skal på 15-23 vagt i stedet.

Så det mest spændende, bliver vist at se, hvor mange smadrede flasker, tylskørter, cowboyhatte og fulde folk, cykelstierne er beklædte med, når vi hjulre hjem kl. 23 i aften.

God fest!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *