A,  anbefaling,  K,  snygge,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. til alle kattefans, the one and only: @Barnaby.the.siberian.

Lillesøster E har nemlig, efter mange års ønske om en kat, fået denne lille løvebaby hjem at bo:

Den slags lykke kan naturligvis ikke måles, når man er en dyreven, så baryleren har naturligvis fået egen instagramprofil – og selv vi, der ikke lever med kæledyrsdrømmen, må indrømme, at han ser overordentligt bedårende ud. Perfekt linselus!

Herren har indfundet sig i det lille hjem d. 1/6, og har allerede begravet sig i gaver, såsom en navne-madskål fra sin kattemormor (der er mindst ligeså forelsket), torskerogn og tons af legesager. Og når han løber op til sin ejers søde fjæs og spinder om kap med sig selv, er der ikke et øje tørt.

Så er du, som Lille E, også lidt forelsket i alle katte, du møder på din vej, kan du hoppe ind og joine de 181 følgere, der har tilmeldt sig på profilens, de første 9 dage.

Du finder den unge kriminal-kommisær lige her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *