Uncategorized

10 fjollede facts om os

– Vi er begge mest til Kevin fra BSB, og ville helst være Victoria fra Spice girls i 1997. Den slags oplysninger deler altid vandene.

– Vi har igennem årene haft mange skriveprojekter sammen og hver for sig. Bøger, noveller, diverse skrivekonkurrencer osv. det eneste, som rigtigt har hængt ved er dog bloggen. De andre ting, som blandt andet kræver korrekturlæsning, er lidt for hårdt arbejde for os.

– K introducerede unge A for hiphop og brieost i de tidlige 00’er, og A fik tvangsindlagt den voksne K, til at give Harry Potter en chance i 2006. Siden har ingen af os set os tilbage fra de tre ting, som fælles favorit-elementer her i livet. Og på den måde, ved man ikke hvem, der skylder den anden mest. Måske det faktisk står lige?

– Vi hader at flyve, har ikke kørekort og bliver aldrig rigtig glade for at sejle. Til gengæld er vi vanvittige glade for cykler – både vores egne og dem vi møder på vores vej. Der findes så mange fine derude. Vi kunne sagtens eje en lille håndfuld hver.

– Ingen af os lærer det med risengrød. Køl nu bare skidtet ned, kyl mandlerne, vaniljen og fløden i, så vi kan få et ordentligt måltid op at køre. Og husk: Rigeligt sovs!

– Minutterne går aldrig hurtigere end når vi er sammen. Vi bliver konsekvent forvirrede over, hvad klokken allerede er blevet.

– Vi er lidt forelskede i Jesper Lohman. Selvom han ser skør ud og er sådan en mager cykel.

– Vi har en kæmpe håndfuld geniale drukhistorier, som vi ynder at underholde med. Problemet er bare, at alle omkring os efterhånden kan dem udenad. Og vi er lidt for gamle til, at lave nogle nye. Hvad gør man lige?

– Som børn slukkede vi alt lys, og hørte “Grådværgene” fra Sebastians ‘Ronja Røverdatter”, så snart vi alene hjemme. Bare for at teste, om vi nu blev mega bange.

– .. hvilket vi gjorde. Det samme gjaldt, når vi så x-files sammen med far. En ugentlig tradition, som vist med handlede om, at få lov at være længe oppe, fremfor det store gys ved hvert afsnit. Det løber os stadig koldt ned af ryggen, når temasangen starter.

2 Comments

  • Karin

    Genkendelsen til de fleste facts går gennem mine børn, søn 33 år og datter 31 år.
    Jeg har set Ronja Røverdatter på teateret sammen med dem begge, lyttet til HipHop, Spice Girls og læst Harry Potter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *