dagens humør,  hverdag,  K,  snaksnak

På en fredag

Jeg er lige vågnet. Min dag startede egentlig noget tidligere – jeg faldt nemlig først i søvn kl 05:30. Så teknisk set er det her vel min morgen. Jeg skal på job, og har åbenbart fældet over alt omkring mig – lidt lissom de fleste dage.

Jeg er kommet på benene og har bevæget mig udenfor. Jeg elsker at gå på altanen, når jeg vågner. Lyset og den friske luft giver en god start på dagen. Og så der også en chance for, at jeg får vandet derude.

Jeg har fået ny plade. Det får mig motiveret til, at rydde lidt op på min pladestation. Så er det kun resten af lejligheden som sejler. Det er en plade fuld af glemte numre, gode minder og en masse sjov. Det er så hyggeligt med musik på vinyl.

Posten har lige været forbi. Jeg er ved at gro mit hår langt – og jeg har lovet mig selv, at jeg vil passe godt på mit hår denne gang. Det er ikke lige mit ekspertområde med dullegrej, men jeg har hørt godt om det her mærke.

Nu kan jeg næsten ikke trække den længere uden, at komme alt for sent på job. Min nye cykel står klar og venter på mig – den gør cykelturen lidt sjovere.

Vejret er herre smukt, men der er ubegribeligt travlt på job. Sådan er det ofte – vælter det ene, vælter det andet.

Så er det tid til aftensmad. Det er 3. dag i streg med frikadeller og stuvet grønt. Det gør ikke så meget – madpakker skal være nemme, mættende og gerne billige. Så er der mere plads til cafeturer i madbudgettet.

Så lykkes det alligevel, at nå hjem. Det har været en super hektisk dag med alt fra blå blink til roskildesyge. Hjemmeplejen er sjældent sådan rigtig kedelig.

Nu er det tid til en ostemad og lidt skodtv. Jeg skal altid hjem og spise og slappe af. Det er min yndlings tid på dagen – der er ro, mørke og masser af tid til at koble af.

Så blev det sengetid. Jeg forsøger altid, at gå i seng før klokken 02. Det tager alligevel 30-60 minutter, før jeg falder i søvn.

Godnat!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *