anbefaling,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. Hjørring Sommerspil.

Skal du på ferie i Løkken, Blokhus eller Sæby? Eller bor du slet og ret i det Nordjyske?

Så kan vi kun anbefale dig, at tage til det årlige Sommerspil i det smukke skovområde, ved Sct. Knuds kilde.

Siden ’91 har et hold af fantastiske scenefolk, skuespillere, bandmedlemmer og instruktører stablet klassiske shows på benene, og de gør det rigtig godt.

Jeg har både set Atlantis og Oliver Twist mv., i de smukke omgivelser og hver gang har været en fest uden lige – og os der elsker at indtage baggrækken, har altid fuld lyd og ligeså fantastisk udsyn, som dem, der nyder at sidde tæt på.

I år står hittet Grease for skud, og mon ikke, det også bliver et hit?

På pladsen forhandles der både drikkevarer, pølser, slik, lune baconchips, bradepandekage (i murstens størrelse) til favorable priser, og rigeligt rum til at børnene render og leger lidt tagfat, både i pausen og under showet. Plads er der nemlig nok af.

Dertil er der endnu en fordel – du køber nemlig en billet lige her, og så er det helt op til dig, hvilken dag du vil komme.

Stykket spiller fra d. 3/7-12/7 og skulle vejret drille, eller sygdom opstå, kan du bare tage turen derhen et par dage efter. Det er simpelthen så fint – og trods et billetsalg på 6-7000 styk, arter det sig øjensynligt hver gang.

Vi har hvertfald aldrig oplevet mangel på siddeplads, eller uendeligt lange køer til toiletter eller øl.

Desuden er man også velkommen til at medbringe eget guf, samt både tæpper, soveposer, campingstole trækvogne mv., ogellers koster et “klips på”-ryglæn til bænkene en sølle 20’er, at leje ved indgangen.

Og så er parkeringen udenfor parken ganske gratis, og skovstien derind hverken lang eller besværlig.

Jeg håber hvertfald på, at vejret bliver fantastisk, når jeg igen-igen indtager plads i den smukke skov, til en helt sikkert fremragende forestilling.

Læs mere Sommerspillets hjemmeside eller find dem på facebook.

#usponsoreret

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *