dagens humør,  K,  kender du det,  snaksnak

Klokken er 07:36 og jeg har givet op

Det var en lidt dramatisk titel ikke? Det er svært, at vurdere når klokken hedder noget med 07, og man har været vågen i mere end 2 timer. Nu har jeg givet op på det der søvn, og rejst mig. Jeg har ligget og lyttet længe. Først til lydbog – en bog af den vidunderlige Marian Keys – var nået til ´point of no retur´ i går. Da klokken blev 01:22 kunne mine trætte øjne ikke mere. Så da jeg vågnede lige efter 05 kørte jeg videre, hvor jeg slap. Jeg kan blive så opslugt, at jeg ganske enkelt ikke kan bære, hvis jeg ikke kan få bogen lyttet hurtigt nok – dét er ulempen ved lydbøger. Efter en time var bogen slut, og så lå jeg bare der og lyttede (og shoppede online), mens resten af opgangen vågnede op. Jeg er nogle år – ja, måske endda generationer – yngre end resten af dem der bor lige her i bebyggelsen. Det betyder, at vores veje sjældent krydses. De få gange om året, hvor jeg er vågen på denne tid af dagen indser jeg, at dem omkring mig når, at have et helt liv, før jeg overhovedet får øjne. Før klokken 07 står de ude i opgangen og brøler til hinanden på den hørehæmmede måde. Stemmerne er muntre og opgangen virker glad, set fra min seng. Da jeg stod i køkkenet lige før, og bryggede verdens stærkeste kaffe, kom en af overboerne gående forbi mit vindue med en fiskestang i hånd og en hat så kæk, at den ville gøre en hver hipster misundelig. Jeg snappede næsten af vejret af fryd, så nuttet var det. Nogle gange kan jeg ikke stå for gamle mennesker – det forklare måske, hvorfor jeg arbejder i hjemmeplejen.

I dag skal jeg spise brunch med A og så venter jeg en pakke med garn. Ved ikke helt hvad jeg glæder mig mest til – det er selvfølgelig løgn, A glæder jeg mig til hver eneste dag. Det bliver bare så spændende med det garn. Jeg købte garn for alle mine spare penge (og nogle af vores forældres), og den slags går åbenbart under kategorien ´nervepirrende` i min verden. Jeg skal have en bod på et designmarked senere på året, så nu skal der arbejdes, farves og designes. Den slags vækker lykke og skræk i mig og jeg elsker det.

Nu vil jeg tage en runde på eReolen og finde mig en nyt lydbog, så jeg har noget at drikke resten af min kaffe til. Så er jeg forhåbenligt klar til endnu 8 timers arbejde, for det først søndag klokken 23, at jeg går på weekend.

Håber du får dejlig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *