afslapning,  dagens humør,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS

August-listen.

Så blev det august. Tit den smukkeste sommermåned, hvad angår vejret og jeg krydser fingre for, det igen bliver tilfældet. De sidste tre år, har Skægaben haft ferie de sidste to uger af august, og vi har haft pragtfuldt vejr til formålet. Selv den regnfulde 2017, benåede ham – regnen faldt kun de dage, vi var udenlands og selv jeg fik sol herhjemme, da han var på drengetur.

Så nu har jeg af ikke at have jinxet det totalt – for hvis jeg var “præ-efterårs-paniksen” i mit juli-liste indlæg, må jeg sige, det tager til. En måned to go, før kalenderen melder “efterår” på den officielle måde. Og jeg er bare ikké klar.

Heldigvis er der allerede uhyre skønne ting, at se frem til, de næste 30 døgn, som stadig står i sommerens tegn.

Jeg skal bla.:

.. hygge idag med verdens bedste eksiljyde, der er hjemme på Aalborg-besøg. Vi skal prøve “Smæk” på havnen, som jf. rygterne er noget med god mad, og altså ikke BDSM.

.. et smut i sommerhus i slut-august – og garanteret sove i stuen igen, spise slik og gå tur i skoven. Det holder hårdt.

.. til Fyn i næste uge på overnatnings-miniferie, for at se den store Ole Ahlberg “Flyvefærdig” udstilling. Det vil hjemmets TinTin-fan SÅ gerne, og besluttede det for flere måneder siden, da showroomet blev åbnet.

.. se “Løvernes Konge” mandag d. 5.? med begge yndlingssøstrene.

.. til Prag d. 17. – 20. Juhu, hvor jeg glæder mig! Og igen; tak for Jeres gode tips hertil både herinde og på insta. Vi skal sejle, se Borgen, være fulde, på museum, spise Michelin, i biffen og ellers gå på opdagelse – det kan kun blive godt.

.. have de søde forældre til kaffehygge på søndag.

.. til Sæby og spise gedine stjerneskud, glo på glaspusterens rædsomme kreationer, grine af ravmuseet og spise is.

.. hygge med veninde og catché op – skal hører om kaotisk familieferie, og ved allerede vi nok skal få minutterne til at flyve afsted.

.. til Ebeltoft på endagstur. Nogle gode ideer dertil? Er Fregatten Jylland fx noget ved?

.. grille med Svigerfamilien, nu hvor de kan lokkes til at tænde op i monsteret, tager vi dessert med, er slagplanen.

.. se hvad nyheder Abbey har fået på menukortet med K i morgen, før aftenvagterne begynder.

.. til Special edition af Lyttelounge på Aalborg bibliotek, denne gang anført af selveste E. Trillingsgaard (i tvivl om konceptet, kan du læse med på facebook-eventet her)

.. se Lille E og Svogers nye, fune lejlighed, som de inden længe rykker ind i.

.. lokke familien med til ‘Guf & Kugler’ på Nibe havn. Burde ikke være så svært.

.. til “Danmark dejligst” festival på lørdag, i selskab med sol, Zididada og god stemning. I år napper vi den i Frederikshavn, som vi har gjort før, men tror evntet er en fornøjelse i alle byer.

.. og hvad livet ellers byder på af spontane kaffedates, uundgåelige aftenvagter, solskinsture i parken, nødvendig tøjvask, eller en flaske vin i cafélysets skær. Man ved aldrig, og der skal helst være lidt råderum.

Skægaben er heldigvis af samme selskabelige karakter som jeg, så med mange af udflugts-aftalerne lagt temmelig løst pt. Så kan vi nemt snuppe dagene som de kommer og falde i en fodboldkamp-aften eller en venindedate, og når vi konstateret at der opstår et fælles hul i kalenderen, så slår vi til.

Hvad skal din august gå med? Er du velsignet med ferie, eller er du tilbage på job?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *